Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija BRAVO Podijeli

Naš sportski novinar Gordan Tomičić dobitnik priznanja za lokalno novinarstvo

Hrvatski zbor sportskih novinara prepoznao je Tomičićev trud i rad u praćenju sportskih događaja s ovog područja

Hrvatski zbor sportskih novinara dodijelio je danas našem sportskom novinaru Gordanu Tomičiću priznanje za lokalno novinarstvo u protekloj godini.

Veliko je to priznanje za Tomičića koji već godina posvećeno radi i prati lokalni sport, a sve informacije objavljuje na portalu Radio Mrežnice te u našem programu. Priznanje je to za rad i svaki “utrošeni” vikend, ali  i ostale dane po sportskim borilištima i arenama karlovačkog i županijskog sporta, sve odgledane utakmice, napisane vijesti i najave, kao i brojne fotke sa sportskih događanja.

Tomislav Dasović iz Večernjeg lista novinar je godine, dok je nagradu za životno djelo dobio Jovan Kosijer. Priznanje za komentar dobio je glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko, priznanje za reportažu pripalo je Dubravku Miličiću, Silvijo Škrlec iz T-portala dobitnik je priznanja za seriju intervjua s Nenadom Bjelicom, Danijem Olmom, Brunom Petkovićem, Mislavom Oršićem, Arijanom Ademijem, sa „srebrnim“ izbornikom Zlatkom Dalićem i Anbdrejom Kramarićem, ali i s Domagojem Vidom koji te godine nije govorio ni u jednom drugom hrvatskom mediju. Priznanje za fotografiju u publicistici pripalo je Dragu Sopti, fotoreporteru Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), a HNS je prošle godine imao i najbolju press-službu, a priznanje za izdavaštvo časopisu Hrvatskog olimpijskog odbora OLIMP, koji je prošle godine napunio dva desetljeća izlaženja pod neprekidnim uredničkim ravnanjem Ante Drpića.

HZSN je dodijelio i posebno priznanje za suradnju s medijima treneru Dinama Nenadu Bjelici.

Svečanosti u Novinarskome dome nazočili su predsjednik Hrvatskoga olimpijskoga odbora Zlatko Mateša, glavni tajnik HOO-a Josip Čop, bivši nogometni izbornik Miroslav Ćiro Blažević i brojni uzvanici iz sportskog života.

Pročitajte i ovo

AKO NEĆE NITKO...

Boljar ambiciozan: Grad želi sam napraviti dom za starije u Tušmeru