Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Karlovac Život Podijeli

‘Naša briga o Mari tek počinje’

Obećala je to ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor za današnjeg posjeta 9 dana starom Mari i njegovoj majci Blanki Kusanić, sinu i supruzi tragično poginulog Maria Kusanića. Ministrica je donijela hranilicu i zlatni lančić s križićem, za prvi Marin Božić.– Došla sam poželjeti sretan Božić u ime Vlade i svih nas, ali […]

Obećala je to ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor za današnjeg posjeta 9 dana starom Mari i njegovoj majci Blanki Kusanić, sinu i supruzi tragično poginulog Maria Kusanića.

Ministrica je donijela hranilicu i zlatni lančić s križićem, za prvi Marin Božić.
– Došla sam poželjeti sretan Božić u ime Vlade i svih nas, ali prije svega Ministarstva kojem sam na čelu jer je njihov suprug i otac bio hrvatski branitelj. Uz veliko poštovanje za sve što je učinio i u ratu i u miru, želimo reći da smo uz ovu obitelj i da će to tako  ostati i u budućnosti – izjavila je ministrica Kosor.

Naglasila je kako su htjeli pokazati da ova obitelj može računati na pomoć, ‘što god bude zatrebalo’.
– Kad dođe vrijeme za stipendiju, to ćemo, isto, osigurati. Osnovali smo fond za stipendiranje djece hrvatskih branitelja, ali i zakladu ‘Hrvatska za djecu’, koja će stipendirati i djecu koja ne moraju biti djeca hrvatskih branitelja. Ta je Zaklada novost, počinje iduće godine. Sigurno je da će naš Maro imati prednost pred drugima – rekla je ministrica Kosor.

A malog Maru, slatkog mališana koji je odmah osvojio sve prisutne, nisu smetali ni nepoznati ljudi, ni škljocanje aparata, ni reflektori. Mirno je u maminom naručju jeo iz svoje bočice, a isprobao je zatim i kako je u rukama ministrice Kosor.

Pročitajte i ovo

OVO JE BILO BRZO

Mandić: Skinut ćemo točku o imenovanju vijeća za potrošače, nije to kozmetika