Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Sport SPORTSKI VIKEND Podijeli

Naslov jesenskog prvaka Druge hrvatske kuglačke lige Zapad ide u Slunj ili Karlovac, odgođeno posljednje jesensko kolo košarkaša

Vodeća Korana gostuje u Rijeci kod četvrtoplasirane Mlake, a Karlovac, koji ima dva boda manje, igra županijski ogled s desetoplasiranom dugoreškom Starom hižom.

U vikendu uoči Božića doznat ćemo tko će osvojiti naslov jesenskog prvaka Druge hrvatske lige Zapad za kuglače, dok je posljednje 11. jesensko kolo u Drugoj muškoj košarkaškoj ligi Zapad odgođeno i igrat će se prije početka proljetnog dijela sezone.

Naslov jesenskog prvaka Druge hrvatske lige Zapad osvojit će ili trenutno vodeća Korana ili drugoplasirani Karlovac. Vodeći Slunjani imaju dva boda prednosti, ali i teško gostovanje u Rijeci kod četvrtoplasirane Mlake sutra od 18:30 sati. Za potvrdu naslova treba im barem bod, a izgube li, tada veliku priliku za jesensku titulu imaju Karlovčani, koji u nedjelju od 14 sati na kuglani Doma oružanih snaga Zrinski ‘gostuju’ kod desetoplasirane dugoreške Stare hiže. Kuglači Željezničara sutra od 14 sati na istoj kuglani dočekuju Goranina iz Delnica, Mostanje 1949 je od 17:30 sati također na kuglani Doma Zrinski domaćin ozaljskoj Kupi, ogulinski Policajac u nedjelju od 11 sati gostuje u Otočcu kod Velebita II, a od 17 sati na kuglani Klek u Ogulinu Obrtnik dočekuje momčad Karlobaga.

Pročitajte i ovo

SPORTSKI VIKEND

Rukometaši Karlovca putuju u Vinkovce, Aquaestil dočekuje ekipu Zagreba, Karlovac 1919 gost Ravnica