Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport MINI RUKOMET Podijeli

Naslovi djevojčicama Lokomotive i dječacima Valpovke, Karlovčani osvojili 4. mjesto

Bruno Župčić iz Škole rukometa Karlovac izabran je u najbolju petorku prvenstva.

KARLOVAC – Djevojčice zagrebačke Lokomotive i dječaci Valpovke iz Valpova osvojili su naslove pobjednika 18. Međunarodnog otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu u 2007. godištu, a dječaci Škole rukometa Karlovac zauzeli su 4. mjesto.

Kod djevojčica Lokomotiva je u neizvjesnom finalu s 10:9 pobijedila Samobor, a u utakmici za 3. mjesto Jamnica iz Pisarovine je sa 16:11 bila bolja od ekipe Novske. Najboljom igračicom finala proglašena je Lorena Rusan iz pobjedničke ekipe, najboljom vratarkom Marta Franceković uz Samobora, a najbolji strijelac je bila njena klupska kolegica Eva Gojšić. U najbolju petorku izabrane su Lana Crnčan iz Samobora, Antonija Mustač i Veronika Šabarić iz Lokomotive, Hana Basarić iz Novske i Melani Šetek iz Jamnice.

U konkurenciji dječaka rođenih 2007. godine Valpovka je u finalnoj utakmici sa 16:12 slavila nad Virom iz Virovitice, a u susretu za 3. mjesto Gospić je nakon penala s 12:11 pobijedio Školu rukometa Karlovac. Nakon 10 minuta igre bilo je neodlučeno 10:10. Karlovački dječaci u polufinalu su poraženi od Virovitičana rezultatom 13:9. Najboljim igračem finala proglašen je Luka Vuković iz Valpovke, njegov klupski kolega Lovro Mihaljević ponio je titulu najboljeg vratara, dok je najuspješniji strijelac bio Matko Moslavac iz Vira. U najboljoj petorci mjesto su našli Bruno Župčić iz Škole rukometa Karlovac, Vedran Hečimović iz Gospića, Šimun Pandurić i Mato Brdar iz Valpovke i Leon Matijević iz Vira.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Mostanje 1949 obranilo naslov pobjednika Kupa Kuglačkog saveza Karlovačke županije