Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Županija ŠKOLA U PANDEMIJI Podijeli

Nastava u školama do 2. svibnja za sve osim za učenike u Karlovcu, Dugoj Resi, Ogulinu i Slunju

U ova četiri grada nastavlja se sa mješovitim modelom pa će niži razredi biti u školama, a viši online

Do Praznika rad nastava u Karlovačkoj županiji vraća se u sve osnovne škole osim u one u Karlovcu, Dugoj Resi, Ogulinu i Slunju.

Odlučio je tako županijski stožer, a kriterij određivanja načina izvođenja nastave je sedmodnevna incidencija oboljelih po jedinici lokalne samouprave s referentnom točkom od 1500 te redovito praćenje epidemiološke situacije u svakoj pojedinoj školi.

-Nastava u osnovnim školama za sve razrede odvijat će se prema modelu A (nastava u školi). Iznimno, u školama na području grada Karlovca, Duge Rese, Ogulina i Slunja, nastava će se odvijati prema dosadašnjem modelu – niži razredi (1.-4.) prema modelu A, a ostali razredi (5.-8.) prema modelu C (nastava na daljinu), pojašnjavaju u Stožeru.

Što će biti s nastavom u područnim školama nije objašnjeno, jer npr. Bosiljevo spada pod Dugu Resu

U srednjim školama se nastavlja s C modelom tj. online nastavom osim za maturante koji nastavu i dalje pohađaju u školama.

-Izvršavanje obveza u okviru praktične nastave, dopušteno je sukladno svim propisanim epidmiološkim mjerama. Nastava u Glazbenoj školi se zbog specifičnosti odvijanja nastavnog procesa (individualna nastava) održava uživo.

Pročitajte i ovo

NESREĆA NA D1

Na Slunjskim Brdima večeras se prevrnuo kamion