Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Karlovac ZONA GORNJE MEKUŠJE Podijeli

Za nastavak raščišćavanja zone u Gornjem Mekušju Grad Karlovac traži novog izvođača

Morat će imati sve certifikate i brzo završiti posao

Grad Karlovac će natječajem tražiti novog izvođača koji će sanirati poslovnu zonu u Gornjem Mekušju. Ugovor s dosadašnjim izvođačem je raskinut jer posao nije obavio, a naplaćena je i garancija.
Potvrdili su to dogradonačelnik Ivan Mrzljak i gradonačelnik Damir Mandić uoči sjednice Gradskog vijeća.

– Ono što je odrađeno sukladno ovlaštenom nadzornom inženjeru i situacijama mi smo to platili, nismo platili sve, a garancija je bila 75 tisuća kuna. U ugovoru je izvođač bio vlasnik materijala, sada više nije tako da mislim da ćemo mi uspjeti nešto i zaraditi, kaže Mandić

Inspekcija zaštite okoliša utvrdila da količine otpada ne odgovaraju onima koje su u stvarnosti, dodao je Mandić. Grad još čeka mišljenje je li ono što je ostalo u bivšoj vojarni građevinski otpad ili građevinski otpad. U međuvremenu bit će raspisan natječaj za novog izvođača koji će dovršiti posao.

– Naša je procjena da će ti radovi koštati do milijuna i dvjesto tisuća kuna. Raspisat ćemo natječaj i dobiti izvođača radova koji će morati imati sve certifikate potrebne za obavljanje tih poslova, a sve skupa nam je bitno da to odradimo do dobivanja, nadamo se da ćemo ih dobiti, sredstva iz Europske unije, za opremanje te zone, dodaje Mrzljak.

Pročitajte i ovo

BORLIN

I ViK na Noći muzeja: Priča o stoljetnoj vodi uživo na vodocrpilištu Borlin