Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Juventus se sprema za uzvrat polufinala Kupa u kojemu ih čeka momčad Milana, ali ondje Maurizio Sarri neće moći računati na neke igrače, a među njima je i Gonzalo Higuain. Argentinac se vratio u Torino i sprema se za nastavak sezone, ali neki su mu zamjerili višak kilograma s kojim se vratio u Italiju i koji je očit, a osim toga stradao mu je i mišić pa će ga ovo potonje spriječiti u borbi za finale Kupa koji se igra 12. lipnja  u Torinu. Inače, Higuainova budućnost s Juventusom svakako je neizvjesna, ali navodno je stvar riješio trener Sarri rekavši mu da se usredotoči na pomoć Juveu i završi sezonu na visokoj razini, a onda se pozabavi vlastitom budućnošću. Juve bez Higuaina s Milanom... To znači da 70 posto svih onih koji su bili zraženi, virus zapravo nisu prenijeli drugima i da su se svi slučajevi gdje je se širila zaraza - zapravo dogodili na društvenim okupljanjima Kako se korona širila? '70 posto oboljelih nije zarazilo nikoga' Prva utakmica nastavka Hrvatske nogometne lige između Hajduka i Intera bila je sadržajna i s mnoštvom teških odluka za sudca Lovrića na terenu i Bebeka u VAR sobi. Snimke potvrđuju da su dobro obavili posao. Bez repova! Sve sporne odluke Lovrića i Bebeka bile su dobre... Oko 2 sata iza ponoći policajci su na križanju Selske i Savske ceste u kršenju prometnih propisa uočili 35-godišnjaka u Fordu. On im je krenuo bježati pa je putem ozlijedio tri policajca... Drama u Zagrebu: Bježao autom pa sletio i ozlijedio tri policajca

Županija PLAŠKI Podijeli

Neće biti zime u OŠ Plaški, energetska obnova ide po planu

Radovi bi mogli završiti već u proljeće 2020.

Do proljeća 2020. Osnovna škola u Plaškom bit će u potpunosti energetski obnovljena.

Radovi vrijedni ukupno 6,3 milijuna kuna teku prema planu. Zgrada će dobiti novu ovojnicu, stolariju, krov, radijatore… bit će izmijenjeno sve osim energenta. Škola će se nastaviti grijati na lož ulje, ali s prepravkama na kotlovnici ipak će biti osigurana ušteda.

No, još važnije, energetskom obnovom osigurat će se primjerene temperature u učionicama. Do sad se, zbog stanja zgrade, radilo zimi i na tek 11 stupnjeva zbog čega su učenici nastavu nerijetko pratili u jaknama.

Ova investicija najveća je ikada u Plaškom od osnutka općine, naglasio je to načelnik Pero Damjanović za jučerašnjeg posjeta župana Jelića i njegovih suradnika. Omogućili su je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja s 3,2 milijuna kuna, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU s 1,5 milijuna kuna i Karlovačka županija s 1,6 milijuna kuna decentraliziranih sredstava.

Pročitajte i ovo

SAMO ČEKAMO

Aglomeracija će raskopati Dugu Resu do “bola”: Tušmer, G.M.Polje i Jozefinska bit će u radovima