Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Život SPREMNI? Podijeli

Nedjelja donosi početak hladnoće: temperature duboko u minus, na moru bura do 175 km/h

Sredinom tjedna najjači hladni val

Sibirska anticiklona dolazi u Hrvatsku tijekom vikenda i donosi pravi hladni val.

Karlovačku županiju sutra dočekuje mjestimice ledeno jutro i studeni dan! Minimalna temperatura od -10 do -5 °C i treba biti na oprezu zbog niskih temperatura koje se očekuju. Mogući su zdravstveni rizici kod osjetljive populacije, ponajprije kod starijih, male djece i beskućnika.

DHMZ je putem Meteoalarma izdao niz upozorenja zbog snažnog vjetra, snijega i niskih temperatura. Posvuda su na snazi žute uzbune, koje se objavljuju kada su vremenski uvjeti potencijalno opasni, u Istri je zbog vjetra objavljena narančasta uzbuna, koja se izdaje zbog opasnih vremenskih uvjeta, a na području Kvarnera i podvelebitskog kanala izdane su crvene uzbune s obzirom da bi bura ondje na mahove mogla puhati do čak 175 kilometara na sat.

Prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a, kritični bi mogli biti srijeda i četvrtak, kada se očekuju vrlo niske temperature, u Zagrebu, Bjelovaru, Gradištu pored Županje, Karlovcu, Krapini, Novskoj, Požegi, Sisku i Vukovaru čak 20 stupnjeva ispod nule, a u Bilogori i Glini čak 21 stupanj ispod nule.

Pročitajte i ovo

FILM ISPRED EDISONA

Koko se nakon 10 godina vratio u Karlovac i probudio duhove Edisona