Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Hrvatska NESREĆA NA AUTOCESTI Podijeli

Nedjelja je loše počela: Na autocesti kod S.Broda sletio bus, više poginulih

Pojačan promet očekuje se i danas, a zastoji na potezu Lučko-Karlovac-Bosiljevo

Tri su osobe poginule, a nekoliko desetaka zadobilo je tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros dogodila na autocesti A3 kod Slavonskog Broda. Iako se tijekom jutra pojavila informacija i o većem broju poginulih, u policiji ju ne potvrđuju.

Jutros oko 6.20 sati, policija je zaprimila dojavu da se na autocesti A3, kod Slavonskog Broda (u blizini naplatnih kućica Slavonski Brod – zapad), na južnom kolničkom traku, dogodila prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa makedonskih nacionalnih oznaka. U prometnoj nesreći tri osobe su smrtno stradale, dok je nekoliko desetaka osoba zadobilo tjelesne ozljede. Policijski službenici obavljaju očevid u cilju utvrđivanja okolnosti i činjenica pod kojim se dogodila prometna nesreća – izvijestila je policija.
Zbog prometne nesreće prekinut je promet Bregana-Lipovac između čvorova Slavonski Brod Zapad i Slavonski Brod Istok u smjeru Lipovca. Promet je preusmjeren i vozi se obilaznim pravcima.

Pojačan promet tijekom dana očekuje se na važnijim cestama, osobito na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, Krčkom mostu, Istarskom ipsilonu, Jadranskoj magistrali, na prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te na većini graničnih prijelaza. U vrijeme pojačanog prometa mogući su vožnja u kolonama i povremeni zastoji.
Povećana gustoća prometa je na autocesti A1 između čvorova Lučko i Gornja Ploča u smjeru juga, stvaraju se mjestimične usporene kolone vozila u pokretu uz povremene zastoje između čvorova Karlovac i Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika;
Kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja.

Pročitajte i ovo

PROGNOZA

Jake oluje po Europi uzele 13 života. Vrijeme kod nas danas kišno s grmljavinom, svi se nadaju bez nevremena