Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Autoritete je uvijek volio podbadati i preispitivati, a satira mu je dio svakodnevice. Kantautor zaključuje kako srećom više nismo u komunizmu, a od maskica s političarima možda nikne i novi biznis Šajeta: 'Moj pogled i Franjin osmijeh su formula za distancu' Vaterpolisti zagrebačke Mladosti osvojili su Hrvatski kup pobjedom u finalu u Rijeci nad dubrovačkim Jug AO s 15-13 (4-3, 3-6, 3-2, 5-2). Dubrovčani su bolje započeli utakmicu, drugu četvrtinu su dobili s 6-3, a u zadnju ušli s golom prednosti. No, Mladost je u zadnjoj četvrtini napravila veliki preokret, zabili su pet, a primili dva gola, što im je bilo dovoljno za trofej. Na 55 sekundi prije kraja Konstantin Harkov je postigao gol vrijedan trofeja za 15-13, a Rus je sa čak sedam golova bio prvo ime dvoboja. Uz Harkova, Lovre Miloš je postigao četiri gola, a vratar Jerko Jurlina imao 10 obrana, dok je kod Juga prednjačio Loren Fatović s tri gola. Mladosti je ovo deseti naslov u Kupu u 20. finalu, dok je Jug ostao na 14 naslova iz 25 finala. Rus donio Mladosti deseti kup! U finalu pao vječiti rival Jug Minutu i pol prije kraja Magdalena Ećimović je skinula sedmerac Tini Abdulli, a Nikolina Zadravec je potom zabila za 31-31. Međutim, Borussija je stigla do pobjede golom 11 sekundi prije kraja susreta Podravka izgubila i 7. u nizu... Naučite se opustiti i upravljati svojim mislima. Priuštite si u danu malo vremena za sebe, tada se opustite ili radite nešto što vas veseli. Ispecite kolače, prošećite parkom, vježbajte... 10 znakova da vam je potrebno čišćenje od negativne energije

Županija ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA Podijeli

Nema župana nema ni oporbe. Napustili Županijsku skupštinu jer nemaju kome postavljati pitanja

Jelić je odsutan zbog sastanka kod Jandrokovića oko proslave Cetinskog sabora 2027.

Baš kao na karlovačkom gradskom vijeću jučer, oporba je danas napustila i sjednicu Županijske skupštine. Ovoga puta razlog je to što na sjednici nema župana Damira Jelića i zamjenice Martine Furdek Hajdin.

– Šesnaest točaka dnevnog reda je predložio župan, župana nema. Aktualni sat je u funkciji pitanja i propitkivanja budućnosti županije, djela koja se čine trenutno u županiji, političkih odluka koje se donose, a župana nema. Mi ne vidimo kome ćemo postavljati pitanja i dalje u radu ove sjednice SDP sudjelovati neće, obznanio je odluku Kluba vijećnika SDP-a, potpredsjednik skupštine Ivan Vuković.

Sedam vijećnika otišlo je prije aktualnog sata, a nakon što je on počeo odnosno nakon što je njihov Čedomir Tatalović položio prisegu kao novi vijećnik, sjednicu je napustio i Živi zid.

– Klub vijećnika Živog zida neće prisustvovati ovoj sjednici jer smatramo neopravdanim izostanak župana i zamjenice, rekao je Filip Jarnević.

A župana nema, kažu, jer je u Zagrebu na sastanku kod predsjednika Sabora.

– Ovo je elementarna politička nekorektnost jer on je župan svih građana bez obzira jesu li ga birali. Nije on znao jučer da mora danas na sastanak, a osim toga proslava 500. godina Cetinskog sabora bit će tek 2027. godine, rekao je Josip Benčić.

– Znamo tko ima političku odgovornost, prema tome, ako nema prvog čovjeka županije sve skupa nema smisla, naglasila je vijećnica Biserka Vranić.

– Sjednicu smatramo nelegetimnom. Razlog koji oni navode je obljetnica Hrvatskog sabora međutim to nije hitna dužnost ni hitna obveza, dodao je Jarnević.

 

Pročitajte i ovo

DONACIJA

Novi pulsni oksimetri i monitor od danas na covid odjelu karlovačke bolnice