Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac Život Podijeli

Neno Belan 22. lipnja Karlovčanima na dar

Kazala je predsjednica Uprave Karlovačke pivovare Monique Peters najavljujući na današnjoj pressici koncert Nene Belana. Koncert će se kao Pivovarin poklon Karlovčanima održati 22. lipnja, dan prije Krijesa, na košarkaškom igralištu u Šancu. Zahvaljujući generalnom sponzoru Karlovačkoj pivovari, kazala je direktorica Turističke zajednice Tihana Bakarić, ostvarili su svoja nastojanja da se manifestacija Ivanjskog krijesa proširi […]

Kazala je predsjednica Uprave Karlovačke pivovare Monique Peters najavljujući na današnjoj pressici koncert Nene Belana. Koncert će se kao Pivovarin poklon Karlovčanima održati 22. lipnja, dan prije Krijesa, na košarkaškom igralištu u Šancu.

Zahvaljujući generalnom sponzoru Karlovačkoj pivovari, kazala je direktorica Turističke zajednice Tihana Bakarić, ostvarili su svoja nastojanja da se manifestacija Ivanjskog krijesa proširi na dva dana.

Kako teku pripreme i izgradnja krijesova, te što će se sve događati s banijanske i gažanske strane 23. lipnja saznat će se sutra na pressici na kojoj će o tome govoriti predstavnici gradskih četvrti.

Pročitajte i ovo

REAGIRALI NA SDP

Karlovački HDZ: Zlonamjernim manipulacijama prikrivaju inertnost i neprepoznatljivost