Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  29C° Slunj

Glazba Karlovac Županija ADVENT U KARLOVCU Podijeli

Nestvarno lijep jazz Gorana Ilića uvest će Karlovčane u Božić

U ambijentu karlovačke promenade blagdani imaju posebnu dimenziju

Jedna od prvih asocijacija na božićni ugođaj, osim tradicijskih običaja, svakako su i pjesme Franka Sinatre.

Stoga je teško i zamisliti bolji glazbeni uvod u Božić od nastupa dobro znanog karlovačkog glazbenika Gorana Ilića koji će Karlovčane uvesti u Božić upravo svevremenskim Sinatrinim hitovima.

-Koncert će početi u 22:00 sata i svirat će se 90-ak minuta. Baš zato ću nastojati da uz lijepu jazz glazbu uđemo u Božić zajedno u Glazbenom paviljonu.

No, bit će tu i sjajnih pjesama Leonarda Cohena i Dona McLeana.

Karlovac zaslužuje ovakvu manifestaciju kao što je Advent

Ilić se posebno raduje večerašnjem nastupu na manifestaciji koja ima poseban i pozitivan društveni značaj i kao takvu je, kaže, Karlovac zaslužuje. Ovaj cijeli ambijent nikada nije bio bolje uređen.

-Na božićnu tematiku napravljeno je puno pjesama. Jedan od najpoznatijih izvođača bio je Frank Sinatra. Međutim, na repertoaru će se naći i neke druge stvari vezane uz Božić uz puno iznenađenja. Vjerujem da će publici biti ovo jedna lijepa večer. Jako se veselim i mislim da će nam biti jako, jako lijepo, naglašava Ilić.

No, Ilić će svojim virtuoznim glazbenim umijećem počastiti Karlovčane i sljedećeg petka kao član Kaplowitz tria.

U novu godinu Ilić ulazi radno s mnogo planova, ideja i projekata.

-Nastavlja se rad sa sastavom koji je tribute John Coltrainu gdje nastupam kao pjevač izvodeći pjesme Johnnyja Hartmana. Imali smo nekoliko vrlo lijepih koncerata u Karlovcu, Zagrebu i u Splitu. Sljedeći će biti u Kulturnom centru Travno u Zagrebu u Noći muzeja. S tim sastavom imam plan i s dragom kolegicom Astrid Kuljenić nastaviti s aktivnostima kao što je naš Etno jazz duo. Pripremam i neke svoje stvari. Ima puno planova. Bit će puno posla. Nadam se da će se većina od njih i realizirati, otkriva za Radio Mrežnicu, Goran Ilić.

A svima je poželio mnogo više ljubavi i zajedništva.

-Želim da si ulijemo dovoljno ljubavi i optimizma da možemo dalje zajedno graditi bolje i ljepše društvo. Želim da ispravimo greške koje imamo, svatko sam sa sobom koliko je god moguće više, a onda i kao zajednica. Da se više volimo, da se više družimo i da radimo lijepe stvari.

Pročitajte i ovo

DIO MOG ŽIVOTA

Veseli Badnjak na Mrežnici: Živa svirka, Biondić i sestre Peretin uljepšali dan i otvorili srca