Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Neven Šprajcer dao ostavku na dužnosti u županijskom Savezu

Izvršni odbor jednoglasno je podržao kandidaturu svog člana Darija Mrzljaka za budućeg predsjednika

KARLOVAC – Neven Šprajcer podnio je ostavku na dužnosti predsjednika Skupštine i Izvršnog odbora Nogometnog saveza Karlovačke županije.

Šprajceru je 19. srpnja Vrhovni sud potvrdio osuđujuću presudu u takozvanoj aferi ‘pošteno suđenje’, a samim time i uvjetnu osudu od 10 mjeseci zatvora s kušnjom od četiri godine, kao i mjeru zabrane obavljanja dužnosti u klubovima HNS-a u trajanju od četiri godine. Iako je na tu odluku Vrhovnog suda uložio žalbu, a i izrečena presuda mu ne priječi obavljanje dužnosti predsjednika županijskog Saveza, na jučerašnjoj je redovnoj sjednici članovima Izvršnog odbora županijskog Saveza iznio razloge podnošenja ostavke i naglasio da je ta njegova odluka konačna pa su je članovi Izvršnog odbora prihvatili.

– Iako sam uložio žalbu na odluku Vrhovnog suda, iz moralnih sam se razloga odlučio za ovaj potez. Smatram da nema smisla da opterećujem rad županijskog Saveza i da će Savez i bez mene na čelu i dalje raditi kvalitetno, a ja ću mu biti na usluzi ako zatreba – kratko je prokomentirao svoju odluku Šprajcer za Radio Mrežnicu.

Izborna skupština 8. prosinca, Mrzljak kandidat Izvršnog odbora NSKŽ-a

Sukladno Statutu NSKŽ-a, odlučeno je da se Izborna sjednica Skupštine održi već 8. prosinca u 18 sati u Sportskoj dvorani. Kandidature za predsjednika zaprimat će se do 30. studenog, a 1. prosinca Izborna će komisija utvrditi pravovaljanost dostavljene dokumentacije i pripremiti materijale za Izbornu skupštinu.

Izvršni odbor NSKŽ-a jednoglasnu je podršku za kandidaturu za budućeg predsjednika Saveza dao svom aktualnom članu Dariju Mrzljaku.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Povijesni dan za karlovački taekwondo: prof. Miro Brežan i Neven Trbojević dogovorili suradnju i zajednički nastup na natjecanjima