Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  -3C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -3C° Slunj

Sport KICKBOXING Podijeli

Niki Radović i Dominiku Perošiću pobjednički pehari na ‘Point fighting cupu’ u Milanu

Srebrne medalje izborile su Luna Spasojević i Lara Mihalić, a brončanu Roka Puljak.

Nika Radović i Dominik Perošić osvojili su pobjedničke pehare na velikom međunarodnom turniru u talijanskom Milanu, a borci karlovačkog Tigra donijeli su kući još dvije srebrne i brončanu medalju.

Radović je do pobjedničkog pehara i zlatne medalje došla u kategoriji starijih kadetkinja preko 55 kg s tri pobjede, a isti broj pobjeda na putu do zlata ostvario je Perošić u kategoriji starijih kadeta preko 63 kg.

Srebrne medalje za karlovački klub osvojile su Luna Spasojević u kategoriji starijih kadetkinja preko 55 kg (2 pobjede), koja je u finalu poražena od klupske kolegice Radović, te Lara Mihalić u kategoriji mlađih kadetkinja preko 55 kg (2 pobjede), a brončanu Roka Puljak u kategoriji mlađih kadetkinja preko 55 kg.

Ana Pranjić ispala je u kvalifikacijama kategorije mlađih kadetkinja do 35 kg, a do medalje nije uspio doći ni Lukas Jurašić u kategoriji juniora do 63 kg.

Na natjecanju je nastupilo 997 boraca iz 14 država, a ženski dio ekipe karlovačkog Tigra kupnjom proizvoda podržao je i hvalevrijednu akciju ‘WAKO Woman against cancer’.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Novi pripremni poraz ‘školarki’ od Udarnika, Velikogoričanke večeras realizatorski bolje raspoložene