Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Nikola Brnardić osvojio broncu na ‘Slovenia Openu 2018.’ u Mariboru

Borac Taekwondo kluba Prana je ubilježio tri pobjede pa izgubio u polufinalu od Novaka Stanića iz Srbije.

Tekvandoist karlovačke Prane Nikola Brnardić osvojio je brončanu medalju na G-1 turniru ‘Slovenia Open 2018.’ održanom u Mariboru, na kojem je nastupilo 1.200 boraca iz 33 države.

Brnardić je u kategoriji juniora do 45 kg pobijedio Damjana Maričića iz Srbije 14:8, Alkana Özkana iz Njemačke 21:16 i Alhousseyniua Ndiayea iz Francuske 23:2, a u polufinalu izgubio od Novaka Stanića iz Srbije 21:7 i jedini od županijskih boraca uspio dohvatiti odličje.

Njegova klupska kolegica Tena Naglić i Lucija Polović iz Duge Rese su u kategoriji juniorki do 52 kg bile slobodne u 1. kolu pa ispale u drugom, isto je prošao i Tomislav Štefanac iz Karlovca u kategoriji juniora do 68 kg, Josip Vuljanić iz Karlovca i Tin Katić iz Duge Rese su u kategoriji juniora preko 78 kg bili slobodni u 1. kolu pa ispali u četvrtfinalu, Kristina Čerina iz Banije Pandas je kod seniorki do 67 kg ispala u 1. kolu, a Matija Brcković iz Duge Rese je u kategoriji seniora do 63 kg u 1. kolu bio slobodan, u 2. pobijedio pa ispao u trećem.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Karlovčanke i u drugom ovosezonskom županijskom ogledu bolje od Ozaljčanki