Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  22C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Nikolina Čoko i Marinko Magdić seniorski prvaci Karlovačke županije

Kod seniorki su se na postolje popele i Lora Burić i Štefica Pavlaković, a kod seniora Jurica Bogović i Zdravko Cegur.

KARLOVAC – Nikolina Čoko iz Ženskog kuglačkog kluba Karlovac i Marinko Magdić iz Kuglačkog kluba Obrtnik iz Ogulina pobjednici su Pojedinačnog prvenstva Kuglačkog saveza Karlovačke županije u seniorskoj konkurenciji.

Seniorke su se za naslov borile na kuglani Doma oružanih snaga Zrinski. Nakon gađanja u pune najbolja je bila Nikolina Čoko iz Ženskog kuglačkog kluba Karlovac s oborenih 390 čunjeva, ispred Štefice Pavlaković (384) iz ozaljske Kupe te klupskih kolegica Lore Burić (383) i Lidije Kos (383). Čoko je bila najbolja i u čišćenju pa je na koncu uvjerljivo osvojila naslov pobjednice s ukupno oborenih 594 čunja, 35 više od drugoplasirane Burić, odnosno 37 više od trećeplasirane Pavlaković.

Pojedinačno prvenstvo regije Zapad održat će se 17. studenog u Rijeci, a igračice ga ostvaruju slobodnom prijavom na osnovu plasmana sa županijskog natjecanja.

Natjecanje seniora održano je na kuglani Klek u Ogulinu i kuglani Šanac u Slunju. Nakon ogulinskog dijela prvenstva u vodstvu je bio Josip Sabljarić iz Mostanja 1949 sa 604 oborena čunja, ispred klupskog kolege Nikole Kelečića (598) i Miroslava Šegine (597) iz ozaljske Kupe. Međutim, sve se promijenilo nakon drugog dijela natjecanja u Slunju. Tamo je vodeća trojka podbacila, a Marinko Magdić iz ogulinskog Obrtnika je sa 631 oborenim čunjem nadoknadio zaostatak iz prvog dijela natjecanja i na koncu slavio s ukupno oborenih 1.22o čunjeva. Jurica Bogović iz slunjske Korane se sa 621 oborenim čunjem probio na 2. mjesto sa 7 čunjeva manje od pobjednika, a do 3. pozicije stigao je Zdravko Cegur iz karlovačkog Željezničara s ukupno oborenih 1.168 čunjeva.

Na Pojedinačno prvenstvo regije Zapad, koje će se održati 23. i 24. studenog u Poreču, uz pobjedničku trojku, plasirali su se i Zlatko Marasović iz Kleka, Josip Sabljarić iz Mostanja 1949, Nenad Munčić iz Željezničara, Marijan Polović iz Stare hiže, Drago Malkoč iz Korane te Miroslav Šegina iz Kupe.

(foto: kkzeljeznicar.hr)

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Povratkom Kristine Vuković i Petre Bačić ambicije rastu, ‘školarke’ žele plasman među pet najboljih ekipa u ligi