Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac GRAD KARLOVAC KAŽE Podijeli

Ništa se nismo usuglasili, Hrvatske ceste su samostalno odlučile zatvoriti cestu

Ured gradonačelnika oštro reagirao na nove peripetije i zatvaranje ceste na D6 – izvođač radova ne može odgovoriti zahtjevima projekta kojim nadzor loše upravlja

Ako je suditi po današnjem priopćenju iz gradske uprave, Hrvatske ceste su samostalno donijele odluku o zatvaranju ceste ispred pivovare na 20 dana i ona nije usuglašena na jučerašnjem sastanku s predstavnicima Heinekena i Grada.

-Grad Karlovac ne dovodi u pitanje važnost i složenost ovog projekta i svjesni smo potreba tvrtke Heineken Hrvatska, ali isto tako smatra podjednako važnim i potrebe naših sugrađana koji žive, posluju, prometuju spomenutom dionicom i već mjesecima trpe situaciju na D6, kažu u danas iz Ureda gradonačelnika nezadovoljni izvođačem radova tvrtkom Euroasflat.

-Svojim organizacijskim kapacitetima izgleda ne može odgovoriti zahtjevima ovako složenog projekta što uzrokuje brojne probleme, navode dalje u svom priopćenju iz Magistrata.

Za loše upravljanje projektom odgovoran je i nadzor gradilišta

Prstom upiru i na nadzor gradilišta jer nije pokazano razumijevanja za građane, njihovu sigurnost i svakodnevni život.

-S obzirom na sve dosadašnje okolnosti i iskustva Grada i građana pozivamo tvrtku za nadzor, koju smatramo odgovornom za „kvalitetu“ dosad izvedenih radova i onih koji slijede, da konačno poduzme sve kako u narednom periodu Grad Karlovac, odnosno Karlovčani ne bi i dalje bili žrtve lošeg upravljanja projektom, gradilištem i građevinskim radovima, oštri su danas iz Ureda gradonačelnika.

U novonastalim okolnostima Grad Karlovac će ponovo pokušati maksimalno pomoći svojim građanima i olakša ovih 20 dana prekida promet kojeg su, kako ponavljaju, uvele Hrvatske ceste.

Do 15. svibnja dodatni besplatni autobusi

Stoga se od ponedjeljka uvodi više dodatnih, besplatnih autobusnih linija kako kretanje i prometovanje ne bi bilo uistinu u potpunosti zaustavljeno.

Radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 26. 4. do 15. 5. vozit će sljedeće autobusne linije javnog prijevoza: Mali odmor (Astralis) – Velika Jelsa – Brdo – Brodarci – Hrnetić – Drežnik – Dubovac – Tržnica.

Mala Jelsa (Mali odmor) – Tržnica: polazak je u 6:15 i 8:15, a dolazak u 6:45 i 8:45.
Tržnica – Mala Jelsa (Mali odmor): polazak je u 12:15 i 15:15, a dolazak u 12:45 i 15:45.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Na ‘pogon’ sjajne Jelene Grgić ‘Kelteksice’ napravile veliki preokret i slavile u Splitu