Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Sport NOVI TRENER Podijeli

NK Ilovac ima novog trenera, Dejana Štokana

Danas predstavljanje

Sporazumnim dogovorom došlo je do raskida suradnje između NK Ilovac i dosadašnjeg trenera Mire Pribanića, a novi trener je Dejan Štokan.

Zbog poslovnih obveza Pribanić nije u mogućnosti u potpunosti se posvetiti treniranju i ambicijama Kluba koji mu se ovom prilikom zahvaljuje na korektnoj suradnji i želi sreću u budućem nastavku trenerske karijere, kazali su u NK Ilovcu.

S obzirom na izaženu ambiciju kluba za plasmanom pri vrhu prvenstvene ljestvice i eventualnim napredovanjem u viši rang natjecanja za novog trenera imenovan je 47-godišnji Dejan Štokan, bivši igrač NK Korana, NK Ogulin, NK Duga Resa, NK Ilovac (3. HNL) te NK Vatrogasac gdje je nakon završene igračke karijere započeo onu trenersku vodivši prvu momčad NK Vatrogasac u protekle četiri godine te osvojivši naslov prvaka
2. ŽNL NSKŽ u sezoni 2018./2019.
Karlovačkoj nogometnoj javnosti Štokan je poznat i kao igrač niza malonogometnih momčadi s kojima je godinama nastupao na renomiranim turnirima diljem županije ali i šire kako u seniorskoj tako i u veteranskoj konkurenciji.
Novi trener će momčadi biti predstavljen danas  kada će voditi i prvi trening u pripremi nadolazećeg domaćeg dvoboja sa NK Mladost Rečica koji je na rasporedu u nedjelju u tradicionalnom jutarnjem terminu od 10:00 h u Ilovačkoj šumi.

Vezani članci

Pročitajte i ovo

OD 17. DO 31.12.

Domaće glazbene snage, ali i Neno Belan, Dino Dvornik Tribute Band na Adventu u Karlovcu