Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

NK “Karlovac” svladao Vojsku

Tako su ponovno na stadionu bili predstavnici Kopnene vojske, odnosno ekipa Zapovjedništva koji su se ogledali s igračima Nogometnog kluba "Karlovac". I makar su ih s klupe bodrili ministar obrane Vukelić, general Kruljac i državni tajnik Goršić, izvukli su kraći kraj – NK "Karlovac" pobijedio ih je s 1:0. U drugoj revijalnoj utakmici susreli su […]

Tako su ponovno na stadionu bili predstavnici Kopnene vojske, odnosno ekipa Zapovjedništva koji su se ogledali s igračima Nogometnog kluba "Karlovac". I makar su ih s klupe bodrili ministar obrane Vukelić, general Kruljac i državni tajnik Goršić, izvukli su kraći kraj – NK "Karlovac" pobijedio ih je s 1:0.

U drugoj revijalnoj utakmici susreli su se ekipa Humanih zvijezda, odnosno humanitarne udruge Cor Unum i predstavnici Karlovačke županije i Grada Karlovca. Humanitarci su bili osjetno bolji, te su sa 7 golova razlike svladali lokalne političare. Gol je za "lokalce" dao gradonačelnik Karlovca Damir Jelić, dok su strijelci protivničke strane bili Goran Marić s tri gola, Anton Labak s dva, te Dražen Zečić, Luka Vidović i Josip Košutić s po jednim golom.

U sastavu momčadi Grada i Županije, osim Jelića, bili su župan Ivica Horvat, sindikalist Nikola Badovinac, gradski vijećnik Danijel Trupković, županijski pročelnik Željko Šančić, predsjednik Županijske gospodarske komore Zlatko Kuzman, saboprski zastupnik Ivan Vučić i drugi, dok su među humanim zvijezdama bili i Silvio Marić, te Zlatko Dalić. S klupe su ih pratili Franjo Arapović i Mate Bulić.

Ove humanitarne utakmice s (obnovljenih) tribina karlovačkog stadiona pratilo je, na žalost, tek 20-ak gledatelja, a kako je sve na terenu izgledalo pogledajte u galeriji.

Pročitajte i ovo

SLAVLJE UZ RAZMAK

Finale Zvjezdanog ljeta: Karlovačka milja, proslava Teslinog rođendana, Cener, flautisti, KUD-ovci i Rođendanski bal