Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Sport BORBA NE STAJE Podijeli

NK Radnik spaja nogomet i reklamu: Lokalnim obrtnicima i poduzetništvu nude besplatnu reklamu

Lokalna je to borba protiv posljedica koronakrize i sportski doprinos promociji karlovačkog i županijskog obrtništva i poduzetništva

Kombinacija sporta i poduzetništva nikad nije loša, a u vremenima koronakrize odlična je stvar i ideja.

U Nogometnom klubu Radnik došli su tako na ideju da karlovačkim obrtnicima i malim tvrtkama, koje su izravno pogođene krizom izazvanom pandemijom virusa Covid- 19, besplatno nude promociju na turnirima u kojima će nastupiti momčadi NK „Radnik“.

NK Radnik u zadnjih par godina ima žensku i mušku ekipu malog nogometa. Fokusirani su trenutno na mali nogomet, a od početka godine nastupili su na nekoliko turnira. Odlične rezultate ostvaruje ženska ekipa

Zanimiljvo im je, kažu da kad igraju izvan Karlovca i županije, izazivaju pozornost pa bi to željeli iskoristiti upravo za promociju karlovačkih i županijskih tvrtki, odnosno malih obrta i poduzetništva.

NK „Radnik“ će nastupiti u skorašnjem periodu sa ženskom momčadi na dva turnira, a s muškima na jednom. Obje momčadi nastupit će izvan Karlovačke županije, pa stoga apeliramo da ovom projektu pristupe tvrtke koje smatraju da bi im to bilo od izravne pomoći, objašnjavaju u klubu.
Dopredsjednik Marinko Alić objašnjava da svaka tvrtka, obrt, OPG i slična djelatnost koja izravno osjeća posljedice pandemijske krize i smatra da bi joj bilo od pomoći ovakav oblik promidžbe,  treba izraditi tisak/ print vlastitog loga i vidljivog kontakta djelatnosti koja mora biti otisnut u dimenzijama max. 30 x 60 cm i jednog u formatu 21,6 x 29,7 cm ( u format A4 ).
NK „Radnik“ će na vozilima s kojima putuje na turnire istaknuti navedene reklame, te pred svaku utakmicu kod slikanja momčadi istaknuti po dvije reklame, za dva različita subjekta. Na turnirima najčešće se igra od 2 do 5 utakmica, pa su po jednom turniru u mogućnosti promovirati i do 10 tvrtki, poručuju u klubu.

NK „Radnik“ karlovačkim obrtnicima i malim tvrtkama ovu inicijativu će provesti besplatno, a trajat će sve dok bude inicijativa imala pozitivan učinak.
Također, pozivamo sve sportske udruge da pristupe ovoj inicijativi i da se svi uzajamno pomažemo za boljitak naše sredine i što bezbolniji prolazak kroz ovu krizu, kaže Alić.

Ako vas ovakvo reklamiranje zanima, pišite im na radnik-nk@net.hr

Vezani članci

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukometaši Karlovca započeli pripreme: vratili se braća Smojver i Ćelić, Dinko Đanković postao savjetnik trenerima