Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Županija NOĆ MUZEJA Podijeli

Noć muzeja u Generalskom Stolu u znaku sportaša s invaliditetom

Trofeji, priče i lijepe sportske uspomene u Generalskom Stolu

Izložba sportskih trofeja i odličja iz riznice HVIDRE, prikaz sportskih aktivnosti osoba s invaliditeom i razvoj paraolimpijskog pokreta u svijetu i Hrvatskoj večeras će se moći pogledati u Zadružnom domu Generalskog Stola.

Ovu manifestaciju koja uspješno spaja sport, toleranciju i kulturu organizira Udruga Kova, HVIDRA Generalski Stol i Sportski savez invalida Karlovačke županije.

Udruga HVIDRA je naime vrlo aktivna na sportskom planu.

-Oni imaju nekoliko ekipa koje sudjeluju u natjecanjima od općinske pa do državne razine. Tu su ostvarili niz dobrih rezultata. Natječu se u više sportova od stolnog tenisa, tenisa, kuglanja, boćanja, pikada, atletike itd. ovoga puta predstavit će mo čitav niz naših sportaša invalida domovinskog rata koji su postigli lijepe rezultate, ističe Ante Jozo Ramić iz Udruge Kovan koja je i inicijator ovog događanja.

Svi zainteresirani mogu pogledati izložbu od 18:00 sati, a članovi udruge rado će porazgovarati sa svima i ispričati sportske priče, poručuje Ramić.

Pročitajte i ovo

NULA POZITIVNIH

Karlovačka županija bez novooboljelih