Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Karlovac NOĆ MUZEJA 2019. Podijeli

Noć muzeja u Karlovcu ovoga petka na 12 lokacija

Prebogat program pripremili su Gradski muzej, vatrogasci, Vodovod i kanalizacija, franjevci, Aquatika, KUD-ovi Stative i Sv. Ana, Svetište sv. Josipa, Gimnazija

Trinaesti puta u gradu Karlovcu održat će se nacionalna manifestacija Noć muzeja, a četvrtu godinu za redom ona je i koordinirana kako bi posjetitelji mogli posjetiti sve lokacije na kojima se održava.

Ovoga petka, 1. veljače u Karlovcu će se moći posjetiti Gradski muzej, Galeriju Vjekoslava Karasa, Stari grad Dubovac, Gimnaziju Karlovac, Aquatiku, Nacionalno svetište sv. Josipa i župnu crkvu Gospe Snježne, vodocrpilište Borlin, Franjevački samostan, KUD Sv. Ana i etno kuću na Vučjaku, KUD Stative u Područnoj školi u Donjim Stativama te Muzej vatrogastva na Gazi.

Tema Noći muzeja su inovacije i digitalna budućnost pa će tako Karlovčani i svi posjetitelji moći vidjeti npr. 3D prikaz Božjega groba u Franjevačkom samostanu, kako funkcionira sat na zvoniku,  virtualno šetati arboretumom karlovačke Gimnazije, vidjeti kopiju najstarijeg bicikla u Hrvatskoj  ili u Aquatici gledati svijet kroz riblje naočale.

Grad Karlovac će i ove godine financirati besplatan prijevoz do lokacija.

Pročitajte i ovo

NOVO U 14 SATI

U Hrvatskoj novih 64 COVID pozitivnih građana, ukupno 1407. U KB Dubrava umro stariji muškarac