Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Život BIT ĆE BUČNO Podijeli

Noćas stiže promjena vremena. Nedjelja u znaku kiše i niže temperature

Hladna fronta već je na putu iz Europe prema nama

Današnju subotu reba maksimalno iskoristiti jer u posljednjim satima ovoga dana doći će do znatne promjene vremenskih prilika.

– Da, dolazi promjena vremena, ali današnji dan će biti vruć, sunčan, a vjetar će biti slab s temepraturom do 33 stupnja, potvrdio je dežurni meteorolog DHMZ-a Izidor Pelaić.

Temperatura će u nedjlju pasti za oko 6 stupnjeva, u ponedjeljak i utorak još i više

S dolaskom hladne fronte vjetar će okrenuti na sjeverne smjerove i temperature će krenuti prema nižim vrijednostim, osobito uz kišu.

-Riječ je o hladnoj fronti koja se spušta sa sjevera. Trenutno se nalazi u srednjoj Europi. Kiša će oko podneva započeti u Austriji, a oko 18, 19 ili 20 sati ona će prijeći granicu između Austrije i Slovenije. Zatim će u Hrvatskoj u zadnjim satima dana i početak nedjelje biti obilježeni s porastom naoblake, kišom i grmljavinom. Lokalno su moguća izraženija nevremena. Jutro će temepraturom biti slično današnjih 20 stupnjeva, ali danju neće dalje od 27.

Još niža temepratura će biti u ponedjeljak i utorak. Tek nakratko u srijedu i četvrtak ponovno će zatopliti, a onda se krajem tjedna nastavlja nestabilno vrijeme.

Foto: Ilustracija/Ivica Pezić

Pročitajte i ovo

KARLOVAČKI K-9 TIM

Dragon i Foxy savladali i helikopter: U Divuljama prošli osposobljavanje