Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  24C° Karlovac

 • weather-image

  24C° Duga Resa

 • weather-image

  23C° Ogulin

 • weather-image

  24C° Ozalj

 • weather-image

  23C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Nogometaši Karlovca 1919 na pripremama u Dugoj Resi: borave u Motelu Roganac, treniraju na gradskom stadionu i u Belavićima

Danas im je dobrodošlicu zaželio gradonačelnik Tomisla Boljar, a sutra će odigrati prijateljski dvoboj s domaćom Dugom Resom 1929.

Nogometaši Karlovca 1919 ovaj tjedan borave na pripremama u Dugoj Resi. Smješteni su u Motelu Roganac, a svakodnevne treninge odrađuju na gradskom stadionu i igralištu VOŠK-a u Belavićima.

Ove petodnevne pripreme izvan Karlovca napravljene su kako bi se momčad dodatno homogenizirala, a novopridošli igrači što bolje uklopili u novu sredinu. Ljetno razdoblje pruža mogućnost treniranja u našoj županiji, kaže trener Sreten Ćuk, a Motel Roganac idealna je lokacija. Danas im je dobrodošlicu na početku treninga zaželio dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar, koji je izrazio želju za još boljom suradnjom karlovačkog i dugoreškog kluba. Uvjetima u kojima rade Ćuk je vrlo zadovoljan.

– To je sve top, bolje ni ne treba. Hrana korektna, uvjeti OK, a i vrijeme nam ide u prilog pa onda dečki svaki put poslije treninga to iskoriste pa se okupaju, što je jako dobro. Spava se relativno dobro, hladnije je nego u urbanim sredinama, tako da smo dosta zadovoljni.

Sutra utakmica protiv Duge Rese 1929, u subotu sa Segestom

Buđenje je u između 7 i pola 8, prvi trening u danu je od 9 sati. Nakon treninga igrači imaju tretmane u vodi i vraćaju se u Motel Roganac Na određene dane imat će kratka predavanja. Slijedi ručak, odmor, poslijepodnevni trening i onda do odlaska na spavanje imaju oko sat i pol slobodnog vremena.

– Sutra nas čeka utakmica protiv Duge Rese 1929. Finalisti Kupa, vidjeli ste kako je bila teška utakmica, znate i sami kako će biti motivirani za tu utakmicu. Mi ćemo i danas teško trenirati i u subotu nas čeka dvoboj sa Segestom. Već tamo od Lučkog smo krenuli malo više igrati na rezultat, ali od Segeste nam to treba biti smjer i direktiva – kazao je Ćuk.

Pripreme su u završnoj fazi. Karlovčane uskoro očekuje utakmica pretkola Hrvatskog kupa sa Zagorom iz Unešića pa potom i početak prvenstva.

– Imamo što imamo. U ovom trenutku, ako me pitate, kao trener mogu reći da će momčad sigurno biti spremna i trkački i organizacijski i da možemo ponoviti prošlogodišnji rezultat. Je li to uspjeh ili nije, vidjet ćemo. Jesmo li za više, pokazat će vrijeme – zaključio je Ćuk.

Prijateljska utakmica Duge Rese 1929 i Karlovca 1919 igra se sutra od 18 sati na gradskom stadionu.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

ZABAVA NA RIJECI

Ljeto na Mrežnici prepuno događanja: škola plivanja, supovi, i tradicionalni vaterpolo