Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Život #UGASIMOTOR Podijeli

Nova akcija za jeftinije gorivo ove srijede

Traži se smanjenje trošarina i spuštanje cijene goriva ispod 9 kuna

Nakon “generalne probe” prošloga petka “Građanska Inicijativa – STOP rastu cijena goriva” odlučila je krenuti u veću akciju za spuštanje cijene goriva ispod 9 kn. 

– Nova akcija dogovorena je za 20. lipnja 15:30 do 16:30 i tada opet gasimo motore u cijeloj Hrvatskoj. Ovaj puta bit će to velika akcija, jer nakon petka na stotine građana javlja nam se da se samoorganiziraju po svim Hrvatskim gradovima i mjestima, kažu koordinatori Vadran Franc, Damir Kristijan Rogina i Sanja Zulijani.

Prema policijskom izvješću u blokadi prometnica u petka sudjelovalo je 2572 vozila. Organizatori sada očekuju barem 10000 vozila koja će se ugasiti na prometnicama diljem Hrvatske.

– Građanska inicijativa ne organizira niti punktove, niti građane. Građani se samoorganiziraju i samoodgovorno sudjeluju u akciji #ugasimotor. Na nama je da pozovemo građane RH da se bore za svoja prava, a ovaj puta to znači svi: pješaci, biciklisti, motoristi, vozači svih kategorija… U međuvremenu, iako neki kažu da je generalna proba “bila loša”, ipak smo dobili poziv iz ministarstva financija i rečeno nam je da su spremni za razgovor.

Pročitajte i ovo

TVOJA PRILIKA

Tvrtka Kelteks traži osobe za radno mjesto ‘Proizvodni radnik (m/ž)’