Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac OD PONEDJELJKA Podijeli

Nova regulacija prometa na Dubovcu: Marmontova do travnja zatvorena od Boškovićeve do Nemčićeve

Mijenja se način prometovanja prema Borlinu, prema gradu ostaje isti

Nova regulacija prometa u Marmontovoj aleji stupa na snagu od ponedjeljka. Ulica će privremeno, do 5. travnja iduće godine, biti zatvorena na potezu od ulice Ruđera Boškovića do Nemčićeve ulice.

Dok će raskrižje Ulice Ruđera Boškovića i Marmontove aleje biti zatvoreno promet će ići Supilovom ulicom u Marmontovu aleju, zatim Kupskom te Pivovarskom do Šporerove ulice i povratno na Marmontovu aleju u smjeru Borlina. Za drugi smjer kretanja, prema centru grada, regulacija se ne mijenja i odvija se kao i sada Ulicom Antuna Nemčića.

Važna napomena: autobusno stajalište ispred „Feroterma“ (Marmontova aleja 10) bit će premješteno u Ulicu Matije Jurja Šporera 11 za isti smjer prometovanja odnosno prema Borlinu. Ovom privremenom regulacijom prometa dio Pivovarske i Šporerove ulice će postati jednosmjerne

Nakon puštanja navedenog raskrižja u promet, promet će se preusmjeriti iz Supilove ulice u Ulicu Ruđera Boškovića, zatim ravno preko zone radova u Pivovarsku ulicu, Šporerovom na Marmontovu aleju i dalje u smjeru kretanja prema Borlinu, a za obrnuti smjer regulacija ostaje nepromijenjena odnosno i dalje se odvija Ulicom Antuna Nemčića.

Ova regulacija vrijedi i za korisnike Dječjeg vrtića Dubovac te način pristupa samome objektu.

Pročitajte i ovo

ŽIDOVI U KARLOVCU

Obilježen Dan sjećanja na žrtve Holokausta: Jedan je to od najvećih zločina u povijesti čovječanstva