Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Objasnio je kako njegovo Ministarstvo u obavljanju poslova za račun i u ime države treba napraviti procjenu svake aktivnosti i posla 'Ne pogoduje se investitorima ako je to na štetu Hrvatske...' Kriminalisti PU koprivničko križevačke dovršili su istraživanja kojim je osumnjičen 38 – godišnji muškarac s područja Zagrebačke županije zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela utaje poreza ili carine i krivotvorenja službene ili poslovne isprave. U policijskom priopćenju se navodi da je on kao odgovorna osoba fiktivnim računima u iznosu od 10,533 milijuna kuna oštetio proračun RH za iznos od 2,634 milijuna kuna. Naime, on je pribavio nevjerodostojne račune drugog trgovačkog društva, kako bi u poslovnim knjigama svojeg trgovačkog društva tijekom 2016. godine, proknjižio neistinite fakture kao istinite radi ostvarivanja prava na odbitak pretporeza. Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela utaje poreza ili carine i krivotvorenja službene ili poslovne isprave protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Fiktivne fakture: Muškarac je oštetio proračun za 2,6 mil. kn Nakon što je Afroamerikanac George Floyd umro nakon 'bliskog susreta' s policijom, diljem SAD-a, ali i u svijetu su počeli prosvjedi. Stigle su nove snimke nadzornih kamera koje pokazuju postupanje policije s Floydom Procurio novi video: Floyda su tukli i na stražnjem sjedištu Zaposlenici arizonskog skloništa za životinje pokupili su hrpu dlake ne znajući točno ni koju životinju imaju. Ošišali su je i tako skinuli četvrtinu njene težine te otkrili macu koja je udomljena za samo dva dana Od gomile dlake nisu znali je li to pas ili mačka... Pokazalo se da je Fluffi prekrasna životinja

Crna kronika KRAĐA NA ODMORIŠTU Podijeli

Novac i prijenosno računalo ukradeni Kanađaninu na odmorištu A1 Vukova Gorica

Materijalna šteta veća od 4.000 kuna

Odmorišta na autocesti A1 s početkom sezone prilično su nesigurna. Dokazuju to svakodnevne provale i krađe kojima ovdašnji lopovi “dočekuju” turiste.

Tako je i jučer karlovačka policija zaprimila jednu prijavu. Kanadskom državljaninu (65) nepoznat netko provalio je tijekom ranih jutarnjih sati u kamper na odmorištu Vukova Gorica. Ukraden mu je novčanik s novcem i torba s prijenosnim računalom. Materijalna šteta veća je od 4.000 kuna.

Pročitajte i ovo

KRAĐA IGRAČAKA

Igračke ukradene u karlovačkoj Zvijezdi