Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Karlovac ZA BOLJI PLOV Podijeli

Novcem EU-a Žitna lađa Zora jača svoju promidžbu

Iz Europskog socijalnog fonda odobreno više od 1.152.000 bespovratnih kuna

Karlovačka Žitna lađa Zora, izgrađena 2015. novcem EU-a, dobila je novu financijsku potporu Europske unije.

Ovoga puta, za projekt Unaprjeđenje socijalno-poduzetničkog poduhvata “Žitna lađa Karlovac”, iz Europskog socijalnog fonda stiglo je bespovratnih 1.152.949,73 kuna.

Većina novca, idućih godinu dana, bit će usmjerena na unapređenje rada tvrtke Aurora Colapis koja upravlja Žitnom lađom – jači marketing, promociju, nabavu opreme, plaće djelatnika i nova zapošljavanja.

Žitna lađa Zora replika je stare lađe koja je nekad plovila Kupom. Zora je na vezu u Brođanima i sada ljude rijekom vozi u turističke svrhe

No, nizom projektnih aktivnosti uspostavit će se i suradnja s postojećim i novim društvenim poduzetnicima, promovirat će se društveno poduzetništvo među nezaposlenim osobama, unaprijediti turistički proizvodi i usluge. U konačnici bit će izrađeni marketinški i poslovni plan kako bi se Žitna lađa Zora, ali i Karlovac kao destinacija, promovirali i plasirali na turističko tržište.

Nositelj projekta je tvrtka Aurora Colapis d.o.o. Karlovac sa partnerima Udrugom „Dobar dan“, Zagreb, Zadrugom za etično financiranje, Zagreb i LAG-om Vallis Colapis iz Karlovca.

Pročitajte i ovo

NOVO (NE)NORMALNO

Opa, nije greška nego s blagoslovom gradskih vlasti: Projektant ih zamijenio zbog platana i biciklista