Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Lana, poznata po ulozi u seriji 'Ne daj se Nina' uskoro će postati majka. Glumica je od početka trudnoće bila tajanstvena oko spola bebe, ali kako se trudnoća sve više bliži kraju, odlučila je otkriti taj detalj Glumica Lana Gojak otkrila spol bebe: 'Pripreme za našu curicu' Jandrokovića koji je jučer bio viralni hit su skinuli s interneta i od njegove fotografije napravili letak koji je osvanuo na raznim lokacijama u Zagrebu. Pod fotografijom je i HDZ-ov broj telefona Jandroković u kupaćima sad je i na posterima po Zagrebu: Pod fotku su stavili i HDZ-ov telefon Taburei, ladičari, dvosjedi... Sve je dio malog namještaja s kojim se mogu lijepo namjestiti manji životni prostori, a da i dalje izgledaju elegantno i da se po potrebi može lako napraviti novi razmještaj 10 važnih komada namještaja za život u malenom prostoru Engleska nogometna Premier liga objavila je da je postigla dogovor o prodaji TV prava za prijenose utakmica Sky Sportsu, BT Sportu, Amazon Prime Videu i BBC Sportu vrijedan oko 5,5 milijardi eura za razdoblje od 2022. do 2025. godine, odnosno za sezone 2022/23., 2023/24. i 2024/25.  Iznos je približno isti kao i prethodni trogodišnji ugovor, odnosno oko 1,83 milijarde eura po sezoni, a postignut je izravnom pogodbom umjesto na javnom natječaju. Za dogovor izravnom pogodbom sa dosadašnjim partnerima Premier liga je zbog pandemije korona virusa dobila dozvolu britanske vlade.  Tako je Premier liga i dalje na vrhu liste kad je u pitanju novac od prodaje tv prava. Na drugom mjestu je francuska prva liga sa prihodom od 1,172 milijarde eura po sezoni (2020.-2024.), pa Bundesliga 1,16 milijardi (2017.-2021.), dok je španjolska Primera četvrta s 1,14 milijardi (2019.-2022). Na petom mjestu je talijanska Serie A s 973 milijuna eura po sezoni (2018.-2021.). Premiership prodao televizijska prava za pet i pol milijardi eura

Karlovac SUHE SLAVINE Podijeli

Novi centar bez vode zbog puknuća magistralnog cjevovoda

Vodooprskrba bi se trebala normalizirati tijekom prijepodneva.

KARLOVAC – Na lokaciji radova na rekonstrukciji prometnice na raskršću Smičiklasove ulice i Avenije Većeslava Holjevca, u noćnim satima došlo je do puknuća magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda.

Njime se puni vodosprema Strmac, koja je zadužena za stabilnu opskrbu šireg dijela grada. Zbog puknuća je došlo do naglog pražnjenja vodospreme te su poduzete interventne mjere kojima je kvar izoliran te vodoopskrba preusmjerena, kako bi se smanjio obuhvat grada koji je bez vode.

Novi centar, kao naselje najbliže lokaciji puknuća, nema opskrbu pitkom vodom od ranih jutarnjih sati, sanacija je u tijeku pa se mole potrošači za strpljenje i razumijevanje. Zbog veličine zahvata sanacije i značaja ovog cjevovoda za širu vodoopskrbu, potreban je dulji  period dok se sustav u potpunosti ne stabilizira.

Očekuje se da će se vodoopskrba normalizirati tijekom prijepodneva. Cisterna za opskrbu pitkom vodom upućena je na teren, priopćili su iz Vodovoda i kanalizacije Karlovac.

Pročitajte i ovo

BIRAČ O DOMU

“U Domu umirovljenika u Karlovcu ne poznaju transparentnost”