Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Županija ZA SIGURAN PRIJEVOZ Podijeli

Novi školski kombi u OŠ “Ivan Goran Kovačić”: Sada riješen problem prijevoza prehrane i za vrtić Bosiljevo

Vrijednost novog školskog kombija iznosi 240 tisuća kuna,a gospodarsko vozilo koristit će se na području Općine Bosiljevo za potrebe prijevoza PŠ Bosiljevo i PŠ Grabrk

Za prvi dan škole u dugorešku OŠ Ivan Goran Kovačić stigao je i vrijedan dar Karlovačke županije – novi kombi i caddy za potrebe matične i područne škole.

Ključeve novoj ravnateljici Marini Brozović uručila je dožupanica Vesna Hajsan Dolinar. Nastavak je to zanavljanja vozila započetog prije četiri godine u županijskim školama u što je do sad već uloženo 2,5 milijuna kuna, a sada je na red došla i ova škola.

-Novi školski kombi škola će koristiti za povremeni prijevoz učenika te ostale potrebe škole. Vrijednost novog školskog kombija iznosi 240 tisuća kuna. Drugo vozilo, gospodarsko vozilo koristit će se na području Općine Bosiljevo za potrebe prijevoza PŠ Bosiljevo i PŠ Grabrk. Vrijedno je 114 tisuća kuna, objasnila je Hajsan Dolinar.

Donja dugoreška škola sada će moći nesmetano i sigurno obavljati niz aktivnosti, kaže ravnateljica Brozović.

-Novo vozilo bit će nam od velike važnosti za organizaciju svih potrebnih aktivnosti i nesmetanog rada škole, od izvannastavnih aktivnosti, sportskih i ostalih natjecanja.  Ovim doniranjem riješili smo i problem prijevoza prehrane za korisnike Dječjeg vrtića Bosiljevo, naglasila je.

Do kraja 2021. godine Karlovačka županija za svoje škole planira nabavu još dva školska kombija, za školu Ivana Brlić Mažuranić u Ogulinu i školu Josipdol. Bit će izdvojeno još dodatnih 500 tisuća kuna i time će sve škole u županiji imati nova vozila.

Pročitajte i ovo

SMJER ZAGREB

U sudaru tri vozila na autocesti kod Jaske dvije osobe lakše ozlijeđene