Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  24C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  26C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Glazba NOVA PJESMA Podijeli

Novu pjesmu “Idu dani” Ivan Zak predstavio u programu Radio Mrežnice

Ivan Zak progovorio o prošlim vremenima

Glazbenik koji zadnjih godina niže uspjeh za uspjehom, ponovno je pripremio nešto posebno za svoju vjernu publiku.

Inspiraciju starim pjesmama i prošlim vremenima, kojih se svi sjetimo sa sjetom, Ivan Zak je pretočio u novu pjesmu ‘Idu dani’ u izdanju Hit Recordsa.

Ovo je prva pjesma koju Ivan snima u svom novom studiju La Bamba, sa najjačim glazbenicima u Hrvatskoj, a koja će se naći na njegovom novom albumu.

‘Pjesma ‘Idu dani’ dolazi iz moje autorske radionice, obzirom je moja malenkost zaslužna za glazbu, tekst i aranžman. Posebno sam ponosan što je ovo prva skladba iz mojeg novog studija ‘La Bamba’. Nakon duže stanke u tom studiju, koji kreativno djeluje na mene, radio sam na pjesmama za novi album. Pjesmu prati i video spot, snimljen u režiji Daria Lepoglavca.’

Spot je sniman u ukolici Zaprešića, a glavnu žensku i mušku ulogu odigrali su Valentina Walme i Tomislav Horvat.

Beskrajni niz koncerata uz krunu dosadašnje karijere, spektakularni nastup u prepunoj Areni Zagreb, odlični hitovi, finale izbora za glazbenu nagradu publike za hit godine Cesarica, sa pjesmom ‘Da si tu’, Ivanu su dodatni vjetar u leđa i motiv za daljni rad i napredak u svakom pogledu.

Sigurno smo kako će i ova skladba, kao i protekle uspješnice, pokupiti same pohvale i simpatije, te pronaći put do srca fanova, koji jedva čekaju svaki novi Ivanov glazbeni projekt.

Pročitajte i ovo

SVA NAŠA LJETA

Nesvakidašnji koncert Vatre na Mrežnici: Nasred rijeke Dečak i društvo svirali dva sata