Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Karlovac Život Podijeli

Obećane igračke stigle u vrtić Rakovac

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana, mališani ovog vrtića, naime, došli su u Gradsku upravu čestitati blagdane, a na pitanje treba li im što, lijepo odgovorili: igračke! Ne samo da su rekli, nego su sve i nacrtali, pa da ne bi bilo zabune, još i napisali što je što i, malo iza tog posjeta, poslali karlovačkim […]

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana, mališani ovog vrtića, naime, došli su u Gradsku upravu čestitati blagdane, a na pitanje treba li im što, lijepo odgovorili: igračke!

Ne samo da su rekli, nego su sve i nacrtali, pa da ne bi bilo zabune, još i napisali što je što i, malo iza tog posjeta, poslali karlovačkim čelnicima.
– Mi smo to našli u trgovinama i danas im donijeli! Posebno mi je drago što su tako veseli i sretni, kao i mi, kad smo bili mali… Grad je izvršio svoje obećanje i mislim da to tako i treba biti. To tako malo košta, a djeca su presretna – rekao je Rendulić.

A što im treba, gradskim su ocima tada rekli i nacrtali ‘Ježići’, starija grupa u vrtiću ‘Rakovac’, ili, točnije, 6-godišnja Mirna.
– Tražili smo barbiku, kamion, alat, peglu, bajke – nabraja Mirna i priča kako su im sve nacrtano i donijeli, osim lutke na štapu!

Ali, ovo što su donijeli –  jaako im se sviđa! Najviše auto i alat, kažu Bruno 1 i Bruno 2, ali i sve ostalo, pa i slikovnice koje će čitati tete!

Pročitajte i ovo

OVO JE BILO BRZO

Mandić: Skinut ćemo točku o imenovanju vijeća za potrošače, nije to kozmetika