Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Županija ZA NAJMLAĐE Podijeli

Objavljena konačna lista za upise u dječje vrtiće Karlovca

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Karlovac i Dječjeg vrtića Četiri rijeke, a na prijedlog Povjerenstva za upise, utvrdilo je listu s konačnim rezultatima

Utvrđena je lista s konačnim rezultatima upisa u dječje vrtiće Grada Karlovca za pedagošku godinu 2022./2023.

Lista s konačnim rezultatima objavljena je danas, a dostupna je na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Karlovac i Dječjeg vrtića Četiri rijeke, te službenim mrežnim stranicama Grada Karlovca.

Raspored upisa djece u dječje vrtiće Grada Karlovca za pedagošku godinu 2022./2023. bit će objavljen 6. 7. 2022. godine također na prethodno navedenim mjestima.

– Kao što smo i ranije najavljivali i informirali naše sugrađane, a s obzirom na očekivani veliki interes roditelja i potrebu za smještajem djece u predškolske ustanove na području grada Karlovca, Grad Karlovac će u suradnji s vrtićima, kao i svake godine dosad, prilagoditi postojeće smještajne kapacitete u vrtićima, kao i aktivirati dodatne prostore kako bi što većem broju djece osigurali boravak u vrtiću, poručili su iz Grada.

Očekuju kako će svoje mjesto u vrtiću dobiti oko 300 djece, a prednost pri upisu imat će djeca čija su oba roditelja zaposlena.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Matija Furač podnio ostavku na mjesto predsjednika Karlovca 1919