Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Objavljeni službeni rasporedi kuglačkih liga: Ogulinke otvaraju prvoligašku sezonu gostovanjem u Splitu

U 1. kolu Prve B hrvatske lige Jug za kuglače Korana će ugostiti Bojovnika iz Trilja, Klek gostuje kod Crikvenice, a Kupa dočekuje Plitvice.

Hrvatski kuglački savez objavio je službene prvenstvene rasporede za lige trećeg i četvrtog stupnja u novoj sezoni, a prema njima kuglačice Ogulina otvorit će prvoligašku sezonu gostovanjem u Splitu.

Podsjetimo, nakon ispadanja Karlovčanki, kuglačice Ogulina su bile najbolje u kvalifikacijama i plasirale se u Prvu hrvatsku ligu pa će naša županija i u novoj sezoni imati predstavnika u najvišem rangu hrvatskog ženskog kuglanja. Prema objavljenom rasporedu, prvenstvo počinje 12. rujna, a Ogulinke će u prvom kolu gostovati u Splitu kod istoimene domaće ekipe. U prvom domaćem ogledu, u drugom kolu, na kuglani Klek ugostit će aktualne prvakinje Hrvatske, kuglačice riječke Mlake.

Dva tjedna kasnije, 26. rujna, trebalo bi početi prvenstvo u Prvoj B hrvatskoj ligi Jug, u kojoj će našu županiju predstavljati slunjska Korana, ogulinski Klek i ozaljska Kupa. U prvom kolu Slunjani dočekuju Bojovnika iz Trilja, Ogulinci gostuju kod momčadi Crikvenice, a Ozaljčani će ugostiti Plitvice. Prvi županijski ogled u novoj sezoni bit će u 4. kolu, u kojem će se sučeliti Klek i Korana.

U Drugoj ligi Zapad za kuglačice predstavljat će nas Karlovac i ozaljska Kupa. Prvenstvo bi trebalo početi 3. listopada, a u prvom kolu Karlovčanke dočekuju šibenski Šubićevac, dok su Ozaljčanke slobodne jer će se u ligi natjecati sedam ekipa. Prvi županijski dvoboj Karlovca i Kupe bit će u 6. kolu na kuglani Azelija u Ozlju.

Istog vikenda, 3. i 4. listopada, počelo bi natjecanje i u Drugoj hrvatskoj ligi Zapad za kuglače, u kojoj ćemo ponovo imati šestoro predstavnika. U prvom kolu ogulinski Obrtnik gostuje u Delnicama kod Mladosti, Rakovica će ugostiti karlovačkog Željezničara, karlovačko Mostanje 1949 domaćin je Skradu, a u Ogulinu će se sastati Policajac i dugoreška Stara hiža.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Velika pobjeda Karlovčanki u Zagrebu: ispustile 2:0 u setovima protiv Don Bosca, ali ipak slavile u petom