Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Crna kronika KRŠ I LOM ZBOG MOBITELA Podijeli

Obračun u Oštarijama: U napadu palicama teško ozlijeđena 53-godišnjakinja, 6 osoba privedeno, jedna u bijegu

Zbog sukoba oko mobitela petorica napali obitelj u Oštarijama, napadnuta i trojica policajaca

Zbog čak 7 kaznenih djela karlovačka policija podnosi kaznenu prijavu protiv 11 osoba koje su se masovno fizički sukobile u nedjelju navečer u Oštarijama.

Šest osoba, od kojih je jedna maloljetna, privedeno je, jedna je u bijegu, a četiri će biti redovno procesuirane zbog: razbojništva, prijetnje, prisile prema službenoj osobi, oštećenja tuđe stvari, teške tjelesna ozljede, tjelesne ozljede i teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Sve je počelo ranije toga dana u Josipdolu na parkiralištu pored ugostiteljskog objekta. Dvojica, 22-godišnjak i 24-godišnjak su se potukli nakon čega je 22-godišnjak policiji prijavio da mu je 24-godišnjak oduzeo mobitel.

No, nije ostao samo na prijavi već je oko 19 sati zajedno s još trojicom muškaraca i jednom maloljetnom osobom došao do kuće u Oštarijama koja je u vlasništvu 53-godišnjakinje. Metalnim i drvenim palicama razbili su joj stakla na prozorima i vratima kuće te u kući potom napali zatečene ukućane.

Vlasnica (53) je teško ozlijeđena, a sedam je osoba zadobilo lakše ozljede. Stvar se zbog dolaska policije nije smirila štoviše trojicu policajca napale su četiri ženske osobe i jedan muškarac koji im je i prijetio. 

Pročitajte i ovo

OPREZNO

Pješakinja (51) lakše ozlijeđena u centru Karlovca