Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  6C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Život ZA MANJE GUŽVE I ČEKANJA Podijeli

Od 14. prosinca obavezno naručivanje za PCR testiranja u Karlovačkoj županiji

Na ovaj način trebale bi se smanjiti gužve i čekanja na testiranja u vojarni Luščić

Neovisno o tome plaćate li ih ili stižete s liječničkom uputnicom, od idućeg tjedna u karlovačkom drive- inu PCR testiranje neće biti moguće bez prethodnog naručivanja.

Narudžbe građana za testiranje primat će se isključivo putem online platforme na webu Zavoda za javno zdravstvo, počevši od 14. prosinca. Prvi termin naručeni će imati u srijedu, 16. prosinca od kada se na testiranje više neće moći bez naručivanja.

-Zavod će svakodnevno dodijeliti 200 termina testiranja radnim danom, a subotom 50 termina. Testiranje u drive inu će se obavljati radnim danom od 8 do 11:20 sati, a subotom – samo za hitnosti i građane koji sami plaćaju – od 8 do 9 sati.

Iznimka oni koji dolaze ili odlaze u inozemstvo

Izuzetak su osobe koje dolaze u Republiku Hrvatsku iz inozemstva, a testiranje same plaćaju radi obveze predočenja negativnog testa. U tom slučaju narudžba nije obvezna.

-Osobe koje nemaju pristup internetu ili se ne znaju služiti računalom, molimo zatražite pomoć članova obitelji i/ili prijatelja. Molimo poslovne korisnike da termine testiranja putem on line platforme zatraže najmanje tri do četiri dana prije željenog termina. Sve ostale informacije objavljene na našoj web stranici i nadalje ostaju na snazi, kažu u Zavodu za javno zdravstvo. Napominju kako se ovo ne odnosi na antigenska testiranja koja provode domovi zdravlja.

Pročitajte i ovo

TVOJA PRILIKA

Tvrtka Kelteks traži osobe za radno mjesto ‘Proizvodni radnik (m/ž)’