Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Karlovac UČITELJI NA TESTU Podijeli

Od danas obavezne covid potvrde u školama. OŠ Grabrik: Uz dobru organizaciju brzo i jednostavno

U Osnovnoj školi Grabrik 80 posto zaposlenika već ima COVID potvrde

Prvi je dan obaveznih covid-potvrda u javnim i državnim službama, što uključuje i škole. Kako bi uopće ušli u prostore škole, svi zaposlenici moraju imat covid potvrdu ili negativan antigenski test. 

U osnovnoj školi Grabrik, ravnateljica Darija Begedin kaže da su se vrlo dobro organizirali te nije bilo nikakvih problema.

-Covid potvrde provodimo jednostavno. S obzirom na to da je većina djelatnika škole cijepljena, čak 80%. Djelatnici su već prije donijeli covid potvrde, podatak do kad vrijede sam već unijela i nema potrebe potvrde provjeravati godinu dana.

Necijepljenih je tek 20% od kojih je deset već preboljelo covid i donijeli su liječničku potvrdu o preboljenju koja također sadrži podatak do kada vrijedi, kaže ravnateljica.

Ono što će se češće provjeravati, dva puta tjedno, su nalazi brzog antigenskog testa koji će djelatnik donijeti u tajništvo ili ured ravnateljice.

-Djelatnici koji danas rade ujutro testirali su se jučer i već poslali dokaz o negativnom testu, a djelatnici popodnevne smjene mogu i danas ujutro, govori.

 

Pročitajte i ovo

NOVI POSAO

Jelić asistent na karlovačkom Veleučilištu na određeno vrijeme