Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Županija AJME Podijeli

Od Grabrka do Bosiljeva niz divljih odlagališta, građani osupnuti količinom smeća

Nema čega nema uz samu cestu, od manjeg otpada do onog krupnog

Potez između Bosiljeva i Grabrka postaje sve veće odlagalište otpada, točnije mjesto sa sve više odlagališta otpada koja se gomilaju iz dana u dan.

Kako javljaju građani koji su i fotografirali ovu sramotu i ostali osupnuti, niz mini-odlagališta nalazi se uz samu cestu ili kojih desetak metara od nje i vidljivi su baš svakom koji tim krajem prolazi. Na odlagalištima nema čega nema, od krupnog otpada poput kreveta, šute, do kanistara. Tu je i niz vrećica i vreća sa smećem, ambalaže od brze hrane, plastične čaše, limenke, a ova situacija tvrde, traje već godinama.
Podsjetit ćemo, prije nekoliko godina objavili smo sličnu informaciju o divljem odlagalištu pa je ono brzo sanirano, a mještani su tad tvrdili da je preko njega navezena zemlja?

I danas ponovno aktualiziramo priču, a budući da su divlja odlagališta doista odurna slika naše stvarnosti doista treba biti slijep to ne vidjeti.

-Uopće nas ne zanima politika nego čista priroda, kažu građani i pitaju se zašto barem jedan od ljudi iz općine za kojeg kažu da svakodnevno ovuda prolazi, ne reagira na ovakve ružne i sramotne prizore. Apeliraju na vlast da se pobrine za ovu sramotu, ali i na one koji su prirodu shvatili kao svojevrsni wc i odlagalište otpada, da  to više ne čine.

Pročitajte i ovo

SAMO NEK JE DJECE

Rečica će dobiti vrtić po istom prinicipu kao Mahično. Grad ga prijavljuje za EU novce