Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Britanska policija objavila je upozorenje javnosti da se kloni tableta ecstasyja u obliku američkog predsjednika Donalda Trumpa koje su iznimno opasne. Uhvaćen je muškarac pod sumnjom da je opskrbljivao narančastim tabletama, rekla je policija. "Kriminalci stalno iznalaze nove načine da prodaju svoju drogu i da je učine primamljivijom. Vidjeli smo i prije tablete MDMA (ecstasy) proizvedene u obliku raznih predmeta popularne kulture, a nedavni primjer su one u obliku Donalda Trumpa", rekao je detektiv Ryan Barnes iz policije u Bedfordshireu. "Naiđete li na ovu ili neku drugu vrstu droge, molimo ne uzimajte je zbog vlastite sigurnosti, jer nikad ne možete biti sigurni što te tablete sadrže", dodao je. To nije prvi put da su otkrivene droge s likom američkog predsjednika. Britanska policija prošlo je ljeto upozorila na jake tablete koje podsjećaju na Trumpa. Slično je zabilježeno prije dvije godine u Hong Kongu, u Njemačkoj prošle godine i u SAD-u ove. Britanska policija upozorava na opasan ecstasy u obliku Trumpa Teško je odoljeti navali gladi u kasne noćne sate, a u tim je trenucima naš najčešći odabir nezdrava hrana. Umjesto da se odupirete gladi, radije odaberite zdrave alternative za noćni obrok Jedite bez brige za liniju: Noćni zalogaji ne moraju biti nezdravi Youtuber se nerijetko hvali zaradom koju ostvaruje putem društvenih mreža. Kako sam kaže, krenuo je od nule, a do sada si je već omogućio dva Porschea, Rolex sat i naposljetku Lamborghini Urus Baka Prase pohvalio se novim autom: 'Sirotinjski, ali pošteno' Bilo bi teško ignorirati Stipu. Govorimo da je pred njim meč koji će odrediti najvećeg teškaša u povijesti pa bi stoga bilo ludo reći da nije dovoljno dobar da sudjeluje u novom meču za titulu, rekao je White White otkrio: Poraz ili pobjeda, Miočić će se boriti s Ngannoum!

Karlovac SAMO OBILAZNO Podijeli

Od jutros se ne može Ljubljanskom ulicom, od pivovare do skretanja za Žumberačku

Na D6 traju radovi, a prekid prometa kroz gradilište trebao bi ih ubrzati

Kako je i najavljeno, u Karlovcu je jutros u 8 sati za promet zatvorena dionica D6 na Borlinu od pivovare do skretanja za Žumberačku ulicu. 

Razlog je rekonstrukcija ceste koja se već nekoliko mjeseci tamo izvodi, ali zbog prometa koji se odvijao izmjenično kroz zonu radova, sporije od predviđenog.

Ovim dijelom ceste sada će moći samo pješaci kroz koridor koji je za njih pripremljen. Moći će i biciklisti, ali samo ako guraju bicikl. Svi ostali s vozilima morat će obilazno preko Drežnika, Brodaraca i Jesle ako iz Karlovca idu prema Netretiću i obrnuto ako iz Netretića idu prema Karlovcu. Teretna vozila pak morat će koristiti autocestu.

Pročitajte i ovo

POPRAVAK DO POPODNE

Zbog puknuća Ulica Bartola Kašića u Grabriku ostaje bez vode