Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Život TRANSVERZALA KULTURE Podijeli

Od Ozlja preko Karlovca do Duge Rese jazz koncerti, izložbe i ples

Tri grada i pregršt događanja

Ozalj – Karlovac – Duga Resa ili obrnuto danas će biti istinska transverzala kulture jer krenete li ovim pravcem pronaći ćete niz programa i događanja iz kulture.

Na Zvjezdanom ljetu u Karlovcu, u sklopu KaKaFe-a, balet splitskog HNK-a će izvesti Correr o Fado. Početak je u 21 sat na Košarkaškom igralištu Šanac.

Prije toga, Knjižnica za mlade u Banjavčićevoj proslavit će svoju punoljetnost. Proslava 18. rođendana bit će svemirska i počinje u 17 sati radionicom “Napravi svoj svemir”. U 19 sati bit će otvorena izložba “Korijenje” Anite Kos, a u 20 sati slijedi Svemirska svirka benda Nos Tress ispred knjižnice.

U Ozlju novi Etno – river jazz festival

Etno-river jazz festival u Ozlju pak organizira Pučko otvoreno učilište Katarina Zrinska. Počinje večeras na Gradskom kupalištu Slave Raškaj (ispod hidrocentrale) u 21 sat koncertom zagrebačkog Gypsy jazz kvartet.

Do 29. kolovoza, dok kad traje ovaj festival bit će održana četiri koncerta na otvorenom – dva u Etno parku Ozalj (Melita Lovričević trio 23. srpnja i DJ jazz kvartet 24. kolovoza) i dva na Gradskom kupalištu Slava Raškaj Ozalj gdje će uz već spomenuti večerašnji, koncert održati i Melita Lovričević kvartet 29. kolovoza.

Kunstbunker Music&Art festival u Dugoj Resi

A 13. Kunstbunker Music&Art festival u Dugoj Resi održava se danas i sutra u Parku Vila.  U dva festivalska dana bit će održano pet jazz koncerta, skupna izložba slika, književna večer, a doživlja će upotpuniti dvije umjetničke instalacije.

Program večeras počinje u 20 sati koncertom glazbenog sastava „Tringuali Zona”. Slijede “Duo 4675” u 21 sat i koncert “Sunrise Session Collective” u 22 sata. Skupna izložba slika Irene Polović, Mateje Boljar, Leonarda Lesića i Nikole Vukmanića bit će otvorena u 19.30 sati i moći će se razgledati do jutarnjih sati u nedjelju 4. srpnja.

Sutra od 20 sati književnica Darija Žilić i književnik Marijan Grakalić publici će predstaviti svoje stvaralaštvo, a nakon slijede jazz koncerti  „Sonic Diptych” u 21 sat te glazbenog sastava „White Hats” koji počinje u 22 sata.

Pročitajte i ovo

LUDILO I ZABAVA

Maturijada u Karlovcu: Mladenačko ludilo i zabava kroz 170 naših fotki