Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Županija ZA LJUDE DOBRE VOLJE Podijeli

Od petka do nedjelje u Kamanju traje DOK festival. Ove godine i besplatan razgled špilje Vrlovka

“Ak’ ne znate kam’, u Kamanj” jer tamo stižu i Matija Dedić, Psihomodo pop, Bob Milan, Nipples…

Treći DOK – festival za ljude dobre volje, u Kamanju će i ove godine Dane općine izdignuti od ruralne zafrkancije do trodnevnog kulturnog događanja. Od 7. do 9. rujna provincija neće biti mjesto nego stanje uma. 

– Život u jednom mjestu se ne svodi samo na asfalt, na nogostup ili na neki sadržaj čiste infrastrukture već i na socijalizaciju odnosno da ljudima nije dosadno i da se u tom mjestu u kojem žive mogu zabaviti, provesti, dobro osjećati – kako oni tako i naši gosti, rekao je na današnjoj pressici na kiši u Karlovcu načelnik Kamanja Damir Mateljan.

Zato će od ovog petka do nedjelje posjetitelji moći uživati u sjajnim koncertima – Matije Dedića, Psihomodo popa te Maje i Zrinke Posavec, sportskim aktivnostima – nordijskom hodanju i atletskoj utrci u petak te biciklijadi u subotu, predstavama i animacijama za djecu i mlade u subotu i nedjelju, također i napuhanko igraonici koja je besplatna za svu djecu.
U nedjelju je tradicionalno Kamanjsko prošćenje koje će dodatno biti ušminkano zabavnim programom.

Program će se odvijati u centru Kamanja te na platou iznad špilje Vrlovka koja će u ova tri dana biti otvorena za posjetitelje.

– Posjećivat će se temeljem plana posjećivanja kojim upravlja Javna ustanova Karlovačke županije Natura viva. U petak će biti otvorena od 18 do 21 sat, znači noću za što je i opremljena. U subotu je to od 17 do 20 sati i u nedjelju je od 13 do 16 sati.

Ulaz u špilju Vrlovka kao i sav trodnevni program DOK festivala je besplatan za sve koji dođu. Zato, kako je rekao organizator Nikola Vukmanić, “ak’ ne znate kam, u Kamanje!”.

Pročitajte i ovo

ZA STARIJE

Ogulinski dom za starije dobit će novo ruho: Kvaliteta života za treću životnu dob