Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Hrvatska POPUŠTANJE Podijeli

Od ponedjeljka otvaranje terasa restorana i kafića, ali nema glazbe

Iako su najavljivali otvaranje sajmova na otvorenom, ništa od toga

Od ponedjeljka se otvaraju terase ugostiteljskih objekata ali uz pridržavanje epidemioloških mjera. Također će se dopustiti treninzi u zatvorenim prostorima.

Terase

Radno vrijeme može biti od 6 do 22 sata, dozvoljen je samo rad na otvorenom, ako terase imaju pleksiglas sve se treba otvoriti kako bi zrak strujao. Potrebno je osigurati razmak među gostima, stolice moraju biti razmješteni na 1, 5 metara, a stolovi minimalno 3 metra. Na ulasku treba biti dostupno dezinfekcijsko sredstvo, na toalet se može ali svi moraju nositi masku i mora to biti jasno istaknuto. Nije dopušteno puštanje glazbe u ugostiteljskom objektu. Božinović je rekao i da se najveći broj korisnika izračunava po veličini terase i taj broj mora biti istaknut.

Treninzi

Dvorane u kojima su treninzi moraju biti provjetravane, najveći broj osoba ne smije biti od jedne osobe na 20 kvadratnih metara dvorane. Primjerice nogomet, košarka, ali i borilačke vještine se mogu održavati ali da se rade kondicionalni treninzi, ali za koje nije potreban kontakt. Treba temeljito čistiti dvoranu i rekvizite. Svlačionice i tuševi se ne bi trebali koristiti, ali može pod određenim mjerama, treba organizirati da u svlačionicu ne ulaze više od dvije osobe odjednom. Obvezno je nošenje maski.

FOTO.ARHIVA

Pročitajte i ovo

137. BRIGADA

Predsjednik Milanović dolazi na 30. godišnjicu osnutka 137. brigade u Dugoj Resi