Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  24C° Karlovac

 • weather-image

  24C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  24C° Ozalj

 • weather-image

  23C° Slunj

Sport STIGLO ODOBRENJE Podijeli

Od sutra svi mogu trenirati na otvorenom, od srijede kreću treninzi u zatvorenim sportskim objektima

Karlovačka športska zajednica uputit će zahtjev Mladosti za otvaranjem Sportske dvorane, Sokolskog doma, streljane i Čavlekovog stadiona.

Od sutra, 11. svibnja, sve kategorije sportaša mogu trenirati na otvorenom, a od srijede, 13. svibnja, i u zatvorenim sportskim objektima – objavio je danas Nacionalni stožer civilne zaštite.

Podsjetimo, do sada su trenirati mogli samo sportaši 1. i 2. kategorije po HOO-u te ženske i muške seniorske ekipe koje se natječu u najvišim domaćim rangovima natjecanja, a od sutra će na otvorenom moći trenirati svi registrirani sportaši na otvorenom prostoru. Od srijede se dopušta treniranje svih sportaša u zavorenim sportskim objektima, a otvaraju se i teretane, fitness centri i sportsko-rekreacijski centri. Naravno, svi treninzi morat će se održavati u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Karlovačka športska zajednica, temeljem te odluke, uputit će zahtjev Mladosti za otvaranjem Sportske dvorane, Sokolskog doma, Streljane i Čavlekovog stadiona, sportskih objekata kojima upravlja ova gradska tvrtka. Svi klubovi koji žele trenirati u spomenutim objektima sada se trebaju javiti KŠZ-u, kako bi dogovorili termine.

Odbojkašice Karlovca s treninzima bi trebale početi od srijede, čim stupi na snagu odluka o treniranju u zatvorenom – potvrdio nam je trener Goran Zec. Nastavit će trenirati do početka ili sredine srpnja, kada će otići na odmor i onda 15. kolovoza krenuti s pripremama za novu sezonu. Rukometašice Škole rukometa Karlovac, kazao nam je trener Dražen Keča, sutra će se okupiti na otvorenom, ako ne bude kiše, a termine treninga u dvorani dogovorit će naknadno. Matija Štefančić, trener nogometaši Karlovca 1919, vjeruje da će prvi trening održati u utorak na Čavlekovom stadionu, dok rukometaši Karlovca sa svojom trenericom Tatjanom Rašić za sada treniraju na otvorenom.

Kuglačice Karlovca, iako prvoligašice, još uvijek ne treniraju jer Ministarstvo obrane Republike Hrvatske još nije donijelo odluku o otvaranju karlovačke kuglane u sklopu Doma oružanih snaga Zrinski.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Ekipa ŠSD 4 rijeke najbolja u 1. kolu Prve hrvatske lige za slijepe i slabovidne osobe