Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija RADOVI Podijeli

Od sutra zatvoren dio županijske ceste kod Kukače zbog obnove

ŽUC kaže da će se rekonstruirati križanje

Od sutra pa sve do 14. siječnja sljedeće godine bit će zatvoren dio županijske ceste na državnoj cesti 23 kod mjesta Kukača, na dionici prema Josipdolu. 

U vrijeme privremene regulacije prometa, promet osobnih automobila po D23 preusmjerit će se obilazno na nerazvrstanu cestu koja spaja državnu cestu D23 i Kamenicu Skradničku. Spomenuta nerazvrstana cesta ima spoj na državnu cestu 1,4 km južno od raskrižja ŽC 3256 i državne ceste D23. Ona je u svom većem dijelu makadamski put te je njom predviđen isključivo obilazak osobnih automobila, priopćili su iz Županijske uprave za ceste.

Obilazni pravac za promet teretnih vozila, koja dolaze državnom cestom D23 iz smjera Duge Rese, odvijat će se nastavno po državnoj cesti D23 do Josipdola gdje će se preusmjeriti na državnu cestu D42 do mjesta Munjava gdje se promet ponovno preusmjerava nastavno po D42 preko mjesta Saborsko do mjesta Selište Drženičko te dalje državnom cestom D1 do Slunja i obratno istom rutom u smjeru Tounja.

Promet teretnih vozila koji dolazi državnom cestom D42 iz smjera Ogulina na raskrižju D42 sa županijskom cestom ŽC 3255 u mjestu Oštarije, u vrijeme privremene regulacije prometa, preusmjerit će se nastavno na državnu cestu D42 preko Josipdola, Munjave i Saborskog do mjesta Selište Drženičko te dalje državnom cestom D1 do Slunja i obratno.

Promet teretnih vozila koji dolazi državnom cestom D23 iz smjera Senja, u vrijeme privremene regulacije prometa preusmjeriti će se u mjestu Munjava na državnu cestu D42 preko Saborskog do mjesta Selište Drežničko te dalje državnom cestom D1 do Slunja i obratno.

Pročitajte i ovo

O SNJEŽNOM KOLAPSU

Ceste Karlovac: Ne prikazujemo na natječajima za grad, županiju i državu isti broj vozila, na nijednoj dionici nije bilo više od 15 cm snijega