Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Županija ŠTRAJK U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI Podijeli

Odaziv na štrajk u Karlovačkoj županiji i dalje izvrstan – 96 %

Šintić: Roditelji ne trebaju brinuti, svako dijete dobit će znanje potrebno za prelazak u viši razred

Više od 96 posto zaposlenih u školama u Karlovačkoj županiji je danas u štrajku. Odaziv je i dalje velik što govori dovoljno o ustrajnosti nastavnika u borbi, kako kažu, za svoje dostojanstvo.

– Više od 96 posto škola je danas u štrajku odnosno učitelji su u gotovo svim školama u štrajku kao i svi ostali zaposlenici osim ravnatelja koji vode brigu od djeci koja se eventualno pojave u školi. Tako se u jednoj karlovačkoj školi pojavilo jedno dijete, majka je zamolila da ga se pričuva jer i dadilja koja je čuvala prijašnjih dana danas radi. Dijete je zbrinutoi sad je već vjerojatno doma, rekla je za RM sindikalna povjerenica Sindikata hrvatskih učitelja Biserka Šintić.

Zahvaljuju se na podršci roditeljima i građanima, ali se iskreno nadaju da će ovome ubrzo doći kraj.

-Mi djecu volimo, s njima želimo raditi, zato smo i izabrali taj posao. Djeci neće ništa nedostajati, ne trebaju se roditelji zbog toga brinuti, svako dijete će dobiti znanje, svo one koje je potrebno da bi prešlo u viši razred. Jedino, ono što nas brine je da se treba sjesti i dogovoriti, a ne samo tvrdo reći nema, kada mi znamo da novca za povećanje plaće ima, dodaje Šintić.

U ponedjeljak će se štrajkati Splitsko-dalmatinskoj i Požeško-slavonskoj županiji, a u utorak u Krapinsko-zagorskoj, Varaždinskoj i Međimurskoj županiji. O daljenjem nastavku ili prekidu štrajka, mogućem referendumu ili nečem trećem, znat će se više u ponedjeljak nakon sastanka sindikata i vlade.

Pročitajte i ovo

NULA POZITIVNIH

Karlovačka županija bez novooboljelih