Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Županija MALE MASKE Podijeli

Ogulin: Čak 300 sudionika na Dječjem maskenbalu

Šarene maškare od 16:00 sati razveselit će Ogulin, a posebno Palčiće za koje skupljaju sredstva

Već 28. godinu za redom za sve probleme i nezadovoljstvo malih Ogulinčana kriv je Imbro.

Zato će mališani iz Dječjeg vijeća Grada Ogulina u nedjelju pročitati optužnicu Imbri i okriviti ga za sve loše i zločesto u protekloj godini. Imbro neće biti spaljen, no istjerat će ga iz Gradske sportske dvorane.

A tamo će se još od 16:00 sati održavati prava zabava za sve male i velike Ogulince Iako je riječ o Dječjem maskenbalu, svi su dobro došli, poručuje predsjednica Društva naša djeca Ogulin, Ljiljana Kavrić. Ove godine, čini se, bit će ih više no ikad.

-Zabava će trajati oko 2 sata. Očekujemo i veliki odaziv roditelja. Ove godine nam se prijavilo 13 grupnih maski. Ovaj maskenbal imat će više od 300 sudionika.

Organizirat će se i vesela karnevalska povorka svih maskiranih grupa. Gradonačelnik će predati ključeve grada. Naći će se tu mališani iz Jospidola, Oštarija, mažoretkinje, puhači pa čak i ogulinski srednjoškolci.

Sve će dodatno zasladiti slasne krafne, sokići i slatkiši. Šareno i veselo bit će uz 500 balona i kokice. Birat će se najljepše i najoriginalnije maske. A u tomboli je moguće osvojiti i putovanje života koje Maškarama poklanja putnička agencija Klek Ogulin. Cijela manifestacija je humanitarnog karaktera jer će se prikupljati sredstva za ogulinske Palčiće, prerano rođenu djecu kojoj je potrebno dodatno liječenje.

Pročitajte i ovo

VIDEO KONFERENCIJA

VIDEO: Stožer civilne zaštite Karlovačke županije