Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Ogulin i Vatrogasac potvrdili naslove jesenskih prvaka

Ogulinci su na svom stadionu sa 7:1 slavili nad Vojnićem ’95, a ‘vatrogasci’ su s 3:1 nadigrali novigradsku Dobru.

KARLOVAC – U dvobojima posljednjih kola prvog dijela sezone Prve i Druge županijske lige nogometaši Ogulina i Vatrogasca potvrdili su naslove jesenskih prvaka.

Ogulinci su danas na svom stadionu s uvjerljivih 7:1 pobijedili Vojnić ’95 i na zimsku stanku odlaze sa sedam bodova prednosti pred Slunjom, koji je jučer na svom travnjaku s 3:1 bio bolji od Croatije ’78.

Danas prijepodne je Ilovac u Ilovačkoj šumi s 2:0 slavio nad Dobrom iz Svetog Petra, Zrinski Ozalj je s minimalnih 1:0 odnio sva tri boda iz Draganića, a na Turnju je domaća Korana s 3:1 nadigrala Dugu Resu 1929.

Nogometaši Vatrogasca su jučer na svom igralištu, u dvoboju 13. kola Druge županijske lige, s 3:1 bili bolji od novigradske Dobre i također potvrdili naslov jesenskog prvaka. Na zimski odmor odlaze s pet bodove prednosti pred Krnjakom Barilovićem, koji je danas sa 7:1 slavio nad Mrežnicom.

VOŠK je s 2:1 pobijedio Cetingrad, Frankopan je kao gost s 3:2 slavio nad Petrovom Gorom, Mladost i Kupa su u Zagorju Ogulinskom odigrali neodlučeno 1:1, Mladost je u Rečici s 1:0 nadigrala Vrlovku, a dvoboj u Oštarijama između domaćina i Šišljavića nije odigran jer gosti nisu došli na utakmicu pa će biti registriran rezultatom 3:0 za Oštarije.

Rezultatom 3:0 registrirana je i prekinuta utakmica prošlog kola u Kamanju između Vrlovke i Mladosti iz Zagorja Ogulinskog.

(foto: Dražen Tuškan)

Pročitajte i ovo

MAČEVANJE

Antonio Gojak ušao u sastav reprezentacije za Svjetsko seniorsko prvenstvo u Kairu