Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Županija SRETNO Podijeli

Ogulin obilježio Dan grada, priznanje za životno djelo Zdravku Bertoviću

U Ogulinu je ove godine i više prvašića nego lani

Ogulin je obilježio Dan grada i blagdan Uzvišenja Svetog Križa, a Zdravko Bertović, dugogodišnji društveni aktivist, dobio je priznanje za životno djelo.

Svečana sjednica gradskog vijeća bila je prigoda za okupljanje, a svoje pozdrave i čestitke uputili su Jean Francois Soto, gradonačelnik francuskog grada Gignaca, s kojim Ogulin niz godina ima prijateljske odnose, potom veleposlanik Narodne Republike Kine u RH Nj.E. Qianjin Qi, zamjenica županice Karlovačke županije i izaslanica predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, Vesna Hajsan Dolinar, potpredsjednica Hrvatskog sabora Sabina Glasovac te izaslanik Predsjednika Republike Zorana Milanovića, gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel.

-Dosadašnjim radom i rezultatima koje smo ostvarili, kao i onim budućim nastojimo osigurati što bolje uvjete živote za naše građane i ostvariti daljnji razvoj grada Ogulina, poručio je gradonačelnik Dalibor Domitrović.

U svom obraćanju zamjenica županice i izaslanica predsjednika Vlade, Vesna Hajsan Dolinar, je uz čestitke građanima i gradskom vodstvu Ogulina, zahvalila svim hrvatskim braniteljima ogulinskog kraja za njihov doprinos u Domovinskom ratu i naglasila da današnji razvoj ovaj kraj i Republika Hrvatska najviše duguju njima. Istaknula je problem demografije te mjere koje Karlovačka županija i Republika Hrvatska poduzimaju u poticanju demografskog oporavka, uz konstataciju da raduje činjenica da je ovdje, u ovoj školskoj godini, upisan veći broj učenika prvih razreda, u odnosu na prošle godine.

 

Pročitajte i ovo

SAJAM

Božićni obrtnički sajam i ove godine u sklopu Adventa: “Seli” se na otvoreno uz reviju ceha frizera, božićne ukrase, rukotvorine i foto kutak