Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Ogulin ‘protutnjao’ Vojnićem, Slunj slavio u Žakanju, Duga Resa 1929 preuzela 2. poziciju

Ogulinci povećali svoju prednost na vrhu ljestvice na 4 boda u odnosu na drugoplasirane Dugorešane.

KARLOVAC – U današnjim utakmicama 5. kola Prve županijske nogometne lige vodeći Ogulin je ‘protutnjao’ Vojnićem, Slunj je odnio bodove iz Žakanja pa je 2. mjesto ljestvice preuzela Duga Resa 1929.

Vodeći Ogulinci su u Vojniću deklasirali domaći Vojnić ’95 sa čak 11:0 i povećali svoju prednost na vrhu ljestvice na 4 boda. Slunj je u Žakanju s 2:0 slavio nad do ovog kola drugoplasiranom domaćom Croatijom ’78 pa je 2. mjesto ljestvice preuzela Duga Resa 1929, koja je na svom stadionu s 3:2 nadigrala Koranu. Zrinski Ozalj je u Malom Erjavcu s 3:1 bio bolji od Draganića, a Dobra je u Svetom Petru s minimalnih 1:0 osvojila bodove protiv Ilovca.

Vatrogasac, Dobra (Novigrad) i Oštarije u vrhu, Mladost u Rečici pobijedila Mrežnicu

Nakon utakmica 4. kola Druge županijske lige vodeći trojac čine Vatrogasac, Dobra (Novigrad) i Oštarije. Momčad iz Gornjeg Mekušja na svom je igralištu s 5:2 pobijedila Cetingrad, Dobra je u Novigradu s 5:0 bila bolja od do ovog kola drugoplasiranog Frankopana, a Oštarije su u Zagorju Ogulinskom s 3:0 slavile nad domaćom Mladosti. Šišljavić je na svom terenu s 5:1 nadigrao VOŠK, Krnjak Barilović je sa čak 8:1 odnio sva tri boda iz Vojnića, uspješan gost bila je i Kupa, koja je u Kamanju pobijedila Vrlovku 3:2, a Mladost je u Rečici pomalo iznenađujuće slavila nad Mrežnicom 2:1.

Pročitajte i ovo

MAČEVANJE

Antonio Gojak ušao u sastav reprezentacije za Svjetsko seniorsko prvenstvo u Kairu