Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -6C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Ogulinke i Ozaljčanke pobjedama startale u nastavak sezone, dvoboj Karlovčanki i Zadranki odgođen

Poene za ogulinsku ekipu izborile su Mirjana Orelj, Marija Paušić, Marica Bokulić i Branka Neralić, a za ozaljsku Anita Turkalj, Ariana Fajdetić i Vesna Križanić.

Kuglačice Ogulina i Kupe pobjedama su krenule u nastavak sezone Druge hrvatske lige Zapad.

Ogulinke su jučer na domaćoj kuglani Klek nadigrale posljednjeplasiranu ekipu Gacke iz Otočca rezultatom 6:2 (3223:3006). ‘Fenjerašice’ su u prva četiri bloka pružile dobar otpor. Mirjana Orelj (567) i Marija Paušić (554) izborile su poene za domaći sastav pa se u posljednja dva ušlo s rezultatom 2:2 i 101 čunjem viška za Ogulin, a Marica Bokulić (539) i Branka Neralić (528) potvrdile su pobjedu.

Ozaljčanke su u domaćem ogledu sa šibenskim Šubićevcem slavile 5:3 (3210:3192). U prva četiri bloka poene su upisale Anita Turkalj (556), Ariana Fajdetić (519) i Vesna Križanić (534) pa su domaće imale 3:1 i 71 čunj viška. U posljednja dva bloka Šibenčanke su uzele poene, no ukupan broj oborenih čunjeva ostao je na domaćoj strani, što je bilo dovoljno za osvajanje bodova.

Dvoboj između Karlovca i zadarskog Donata odgođen je zbog izolacije nekoliko igračica jedne i druge ekipe.

Nakon nepotpunog 10. kola Karlovčanke su ostale vodeće sa 14 bodova, ispred Ogulinki i Ozaljčanki, koje imaju po dva manje. U sljedećem kolu Kupa u derbiju dočekuje Karlovac, a Ogulin gostuje u Delnicama kod ekipe Goranina.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

KICKBOXING

Od petka do nedjelje 13. Europski kup u Karlovcu: Oboren rekord u prijavama, postao treći najveći kickboxing turnir u svijetu!